USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку обмежать рух великогабаритних вантажівок

26 Липня 2011 17:10
У Луцьку планують встановити додаткові знаки про заборону в’їзду великогабаритних фур до центральної частини міста у зв’язку з тим, що вони руйнують дорожне покриття.

Про це під час оперативної наради 26 липня повідомив перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.

Він дав протокольне доручення інспекції ДАІ спільно з департаментом ЖКГ встановити додаткові знаки, де їх бракує. Зокрема, нарікання віце-мера стосувалися вантажівок, які розбили дорогу біля магазину «Техносервіс», що на проспекті Волі.

«Ми звернулися до власника: будь ласка, виклади бруківкою прилеглу територію, аби можна було заїжджати авто. Він каже, що в нього немає грошей. В той же час авто заїжджають і весь асфальт, який там був, розбили. Людям пройти неможливо!», - зазначив Кравчук.

«То якого милого їздять? Хай руками носять, немає питань, якщо не вистачає грошей на облаштування прилеглої території від в’їзду в місто Луцьк до самого магазину. Або закриває цей магазин», - додав віце-мер.

Невдоволення першого заступника також стосувалося низки приватних структур, які не дотримуються правил благоустрою, або ж не хочуть прикрасити прилеглу території. Зокрема, мова йде про архітектурну фірму «Локко», що збудувала будинок по вулиці Винниченка, адвокатську контору у центрі міста та філію «Укртелеком» біля кінотеатру «Промінь».

«Там є така архітектурна фірма «Локко», яка збудувала гарний будинок. Що вона може з точки зору архітектури зробити, якщо вона не може біля себе покосити траву? Про яку архітектуру можна говорити в місті? Вони якісь ще замовляння беруть…», - обурювався Кравчук, зазначаючи, що вулиця Винниченка нині одна з найгірших серед центральних.
Недотримав за словами Кравчука слова і директор філії «Укртелеком», який ніби мав покласти бруківку після того, як проведе роботи з заміни системи енергозабезпечення, а втім залишив старі плити.

«Вулиця Сенаторки Левчанівської. Будинок 1 і будинок 5. Між судом і 5-тим будинком…Рядом адвокатська контора в підвалі. Хіба вони не можуть біля себе посадити чорнобривці, трава росте по коліна», - зазначав віце-мер.

Ще Кравчук розкритикував стан подвір’їв приватних садиб по вулиці Клима Савури, «будинки стоять за 300 тисяч доларів і біля того будинку трава в три метри ростом» та дав задачу муніципалам перевірити ці території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
333 Показати IP 26 Липня 2011 19:18
Прохання С. Кравчуку. Нахер всі машини з вул. Лесі Українки.Мажори задовбали.Це вулиця пішохідна!!!
111 до 333 Показати IP 26 Липня 2011 21:43
Та чиновники самі там їздять мабуть
Лучанин до 333 Показати IP 27 Липня 2011 01:13
100%! І з усіх тротуарів міста теж, бо люди біля барів з колясками проїхати не можуть - мусять на дорогу виходити!
m Показати IP 26 Липня 2011 21:38
потрібно всь вантажний транспорт не пускати до міста.є окружна по якій можна виїхати на всі напрямки.
smelnyk Показати IP 27 Липня 2011 01:17
А у Кравчука де будинок? Я хотів би оцінити благоустрій навколо нього.
nata Показати IP 27 Липня 2011 08:39
І на Львівській вантажівки вже дістали!!! Хоч би зробили яке обмеження проїзду в нічний час. А то діти спати не можуть - весь час "тири" гудуть і гудуть.
Алла Показати IP 27 Липня 2011 09:08
Міській владі треба зайнятись порядками в місті. Наприклад вулиця Львівська вїздні ворота Луцька будинок №63 перший поверх торгові площі. Прилеглі території не впорядковані, добивають те що зроблено за Союзу. Біля одного із магазинів "лежачий поліцейський" смішно. виходить що перед поліклінікою та почтоввм відділенням можна їздити швидко!Я за те щоб великогабаритні фури не їздили по Львівській а якщо дозволено проїзд то впорякуйте тротуари,дорогу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus