USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку перевірили ринки. На черзі – розважальні заклади

4 Листопада 2009 12:14
90% суб’єктів господарювання, а відповідно і продавців на луцьких торговищах одягнули маски та захисні пов’язки. У цьому в коментарі «Волинським новинам» 4 листопада запевнив директор департаменту підприємництва Луцької міської ради Олександр Козлюк.
Він розповів, що наразі в обласному центрі Волині на предмет засобів індивідуального захисту та відповідну дезінфекцію перевіряють ринки та торгові центри.
Щодо інтернет-клубів, то, за словами Олександра Козлюка, наразі перевірка цих закладів не планується. Проте він додав, що Інтернет-клуби поряд з іншими громадськими установами також повинні виконувати постанову Кабміну, котра передбачає використання масок і дезінфекцію приміщення.
Депутат Луцькради додав, що частина продавців на луцьких ринках усе ж торгують без масок, а при перевіряючих – просто дістають їх із кишені. Проте начальник управління охорони здоров’я Луцької міської ради Федір Кошель розповів Олександру Козлюку, що на свіжому повітрі, тим паче у таку морозну погоду, можна перебувати й без маски, одягаючи її лише при спілкуванні із покупцем.
Також на позапланові перевірки мають очікувати і розважальні заклади обласного центру Волині, які працюють у нічний час. Їх незабаром оглядатимуть представники санстанції. Останні матимуть право виносити відповідні приписи про призупинення роботи на час карантину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гуцул Показати IP 6 Листопада 2009 21:47
Рейд управління охороні здоров’я треба провести під девізом: "А ти одягнув маску?"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus