USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Луцьку плата за тепло і воду може подорожчати на третину

24 Грудня 2010 11:52
Тарифи на теплопостачання і гарячу воду з Луцьку з Нового року можуть зрости.
Цю інформацію 24 грудня підтвердила директор департаменту економіки міськради Любов Ковпак, - повідомив ВІП.

«Як відомо, від 14 грудня постановою НКРЕ встановлені тарифи вартості однієї гігакалорії для виробників теплової енергії по всій Україні», - нагадала Ковпак.

«Ця вартість і цей тариф, відповідно до постанови НКРЕ, будуть діяти з 1 січня. Тож зараз усі органи виконавчої влади мають у себе на місцях переглянути тариф», - пояснила чиновник.

«Для ДКП «Луцьктепло» є постанова НКРЕ від 14 грудня про встановлення вартості однієї гігакалорії. Відповідно підприємство звернулося до міської влади», - додала Ковпак.

«Ми вчора на засіданні тарифної комісії розглянули проект рішення виконкому про перегляд тарифу для всіх споживачів, яким надає послуги «Луцьктепло» по місту», - повідомила 23 грудня Любов Ковпак.

Вона додала, що ДКП «Луцьктепло» надало розрахунок і обґрунтували, наскільки зросте тариф.

«Комісія прийняла рішення рекомендувати виконкому міськради переглянути тариф і скоригувати його», – розповіла директор департаменту економіки Луцької міськради.

За словами Любові Ковпак, тарифи в Луцьку можуть зрости в межах 30%.

Довідково:


Тариф на теплопостачання для населення у Луцьку становить 5,04 гривні за квадратний метр опалювальної площі (на весь сезон), а кубометр гарячої води мешканцям міста обходиться в 11,82 гривні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
тусовщик Показати IP 24 Грудня 2010 12:14
такое впечатление, что бабуля на фото дорожку тянет)) Гигиги
паук кокаинщик до тусовщик Показати IP 24 Грудня 2010 13:42
:))) Реально похоже!!!
Лучанка Показати IP 24 Грудня 2010 20:22
Рустаму спочатку потрібно порахувати всіх реальних споживачів гарячої води, припинити підігрівати прибудинкові території,тротуари (особливо по Шопена), менше красти, менше ходити в суд - тоді постанову НКРЕ виконає, не піднімаючи тарифи для населення. Як сказав сьогодні в прямому ефірір Борис Петрович про горе бізнесменів, кепу в голові потрібно мати трохи більше. Це стосується і Дячука і Дубовика. А краще, взяти приклад з Шевчука - добровільно напаисати заяви на звільнення.
Лучано Показати IP 25 Грудня 2010 00:12
ковпак точно безграмотна бабка. Створили там собі сімейні підряди в міськраді і не може ніхто їх порозганяти. Аби з людей гроші тягнути - щце вони тільки вміють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus