USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку похорон можна буде замовити через інтернет?

19 Січня 2011 12:44
У Луцького спецкомбінату – комунального підприємства, яке опікується міськими кладовищами і надає ритуальні послуги – з’явиться власний інтернет-ресурс.
Про це повідомила прес-секретар Луцького спецкомбінату Ольга Купчинська, - пише 19 січня Волинська правда.

Директор спецкомбінату Олександр Вікторов повідомив, що цей веб-ресурс інформуватиме читачів про товари і послуги підприємства.

Також сайт надаватиме можливість замовити все необхідне для поховання через інтернет, - запевнив Вікторов.

Інтернет-видання буде оформлене фотографіями, які наочно ілюструватимуть роботу спецкомбінату, а також відеоматеріалами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
дідо Показати IP 19 Січня 2011 12:50
у вікторова від інтернетпорнухи дах зняло...
:))))))))) Показати IP 19 Січня 2011 12:56
В Луцькспекомбіната є прес-секретар?
павло Показати IP 19 Січня 2011 13:06
Не вірю. Не зі злодієм і нахабнюрою Вікторовим.
це вже не смішно Показати IP 19 Січня 2011 14:18
да, поховальний обряд через інтернет- це круто!!! Сидиш ти собі вдома і нічого не підозрюєш, аж раптом дзвінок у двері і заносять тобі у квартиру вінки і труну- жесть, але цілком ймовірна за принципами роботи спецкомбінату. Тепер наскільки розумію у спецкомбінату буде не тільки прес-секретар,який на комунальному підприємстві конче необхідний)),а й маркетолог, який буде розробляти сайт і "впарювати" нам труни "Сонечко" і вінки "Генерал"
Tarantino до це вже не смішно Показати IP 19 Січня 2011 14:27
А як вам "Додати цей поховальний вінок у корзину?". "Почати перегляд слайд-шоу трун". І рубрики: "Наші кращі похорони" ("Відео"), "Відгуки клієнтів", "Система бонусів". І теми на форумі: "Вибираємо труну - поради". "Вінок - за знаком Зодіаку!" "Похоронний окрестр в стилі "самба" - чи можливо це?"
Стрийко до Tarantino Показати IP 19 Січня 2011 15:44
Вам все хіхоньки. А в спецкомбінату, між іншим, вже розроблена стратегія інтенсифікації збуту та CRM-орієнтована система роботи з постійними клієнтами.
ЧУДОВИЙ до Tarantino Показати IP 20 Січня 2011 08:11
ага, аще реклама:"постійним клієнтам - ЗНИЖКИ!!!1"
Вікторов Показати IP 19 Січня 2011 16:43
Невеличке роз'яснення. Так, у спецкомбінату є прес-секретар. Ця посада, як і багато інших на підприємстві, дотаційна і оплачується державою через центр зайнятості. Отож, підприємство не витрачає тут ні копійки. Це безкоштовний трудовий ресурс, який будь-який керівник завжди використає. А щодо решти саркастичних зауважень зазначу, що ви ж не будете заперечувати, що торгівля через інтернет - це сучасно і зручно, що це необхідний елемент маркетингу, який діє навіть у такій справі, як поховання. Вчіть матчасть, панове!
чудовий до Вікторов Показати IP 20 Січня 2011 08:17
Вчора моїм батькам-пенсіонерам якась сволота підклала свиню: викликала таксі до будинку. таксі простояло з пів-години, а потім по телефону домагалися сплатити виклик і простій. Уявляєте, якщо на вашому підприємстві подібне станеться:принесуть вінки до живої людини і скажуть, мовляв, це ваше, оплатіть!ви готові до такого?Брати відповідальність на себе?
небайдужа Показати IP 19 Січня 2011 18:18
Замовляю похорон свого сусіда, що курить безбожно в коридорі навпроти дверей.
Ласковая Показати IP 20 Січня 2011 10:15
Як на мене, то немає нічого смішного. Дуже зручно. Біда може статися в будь-який момент і в будь-якій сімї. А ще як старші люди вміють собі "на смерть" відкладати гроші. То якраз самі собі все можуть вибрати і підрахувати. Не потрібно витрачати гроші на дорогу і час в пошуках необхідного. Це все життя.
ЛітРедактор Показати IP 20 Січня 2011 19:06
ЦІКАВОЮ, а бонуси якісь будуть??? Мовляв, знайди п'ятьох "жмуриків" і шостого поховаємо безкоштовно...))) (Гумор такий же, як і життя)
ЛітРедактор Показати IP 20 Січня 2011 19:09
От куди, виявляється, пішла з "Відомостей" Ольга... Невже пані редактор так довела, що до "могильної" контори пішла?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus