USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку ремонтують міст. ФОТО

22 Квітня 2011 18:03
Міська влада обіцяє, що до 1 травня аварійний міст у Центральному парку імені Лесі Українки буде відремонтований.

Вже тиждень на ньому проводять ремонтні роботи за кошти фірми, яка його і будувала у 50-ті роки, - пише 22 квітня ВІП.

Нагадаємо, що 6 квітня учасники проекту «Академія практичної адвокації – Твій вплив на владу!» організували на мості акцію «Добіжи до своєї половинки». Її мета полягала у тому, щоб звернути увагу на аварійний міст у Центральному парку, який в народі називають мостом закоханих.

Організатори хотіли, щоб міська влада внесла витрати у бюджет наступного року. Також була ідея, щоб на реконструкцію зібрати кошти за допомогою благодійних акцій.

Однак вже тиждень міст ремонтує фірма «Мостобуд», яка його і будувала у 50-ті роки. «І зараз міст просто відновлюють. Максимум до першого травня роботи проводитимуть», - запевнив перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.

До того ж, реставрацію об’єкту фірма робить безкоштовно, як подарунок місту.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus