USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку ветерани танцювали вальс. ФОТО. ВІДЕО

9 Травня 2013 14:45
80-річні ветерани танцювали вальс у Луцькому Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки під час концерту, приуроченого до 68-ої річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні 9-ого травня.
Під час святкового концерту вісімдесятирічні ветерани завзято танцювали вальс під музику духового оркестру Волинського прикордонного загону державної прикордонної служби України. Жінки, які спостерігали за концертом, залюбки відгукувалися на запрошення ветеранів покружляти в танку.

Також цього дня для лучан і гостей міста на сцені виступали духові оркестри обласного військового ліцею, Палацу учнівської молоді, Палацу культури Луцька, естрадний оркестр «Мегаполіс», вокальні ансамблі «Російська пісня Волині», «Горлиця», «Джерела Волині», творчі колективи навчальних закладів Луцька.

Зауважимо, раніше урочистою ходою та мітингом на меморіальному комплексі «Вічна Слава» у Луцьку відзначили День Перемоги.


























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Антон Показати IP 10 Травня 2013 11:31
справжніх ветеранів вже і кісточки зогнили...а це - блюзнірство і присвоєння чужих почестей!!!
Маша Показати IP 11 Травня 2013 12:04
Це не ветерани а пенсіонери військовослужбовці які і німця не бачили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus