USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку висіють годинник з квітів

2 Червня 2010 14:53
Напередодні святкування 925-ї річниці Луцька місто мають прибрати та прикрасити квітами.

Як розповів другого червня на засіданні оргкомітету з відзначення 925-ї річниці Луцька заступник міського голови Анатолій Пархом’юк, окрім традиційних заходів із благоустрою, до свята доведеться попрацювати додатково.

«Потрібно буде встановити додаткові контейнери для сміття у місцях проведення культурно-масових заходів. Доведеться розробити додатковий графік вивезення сміття, організувати чергування», - зазначив чиновник.

Пархом’юк дав завдання КП «Зелене господарство міста Луцька» - за тиждень підприємство повинне відзвітуватися, що потрібно, аби належно оформити місто квітами.

«Перш за все мене турбує стан газонів і квіткове оформлення. Ця ситуація сьогодні ніби взята під контроль, але варто її детально ще продумати. Вже не один раз говорилося, що має бути викладений квітами прапор Луцька. Виясніть, що для цього потрібно, які є проблеми.

Крім того, я закликаю до креативності. Добре, коли у нас все стабільно, але має бути ще й оригінально», - зауважив посадовець.

Заступник мера нагадав, що кожне підприємство повинне прибрати свої прилеглі території. Відповідний припис усім суб’єктам господарювання має надіслати департамент містобудування Луцькради.

Департамент підприємництва підготує листи до підприємців, у яких рекомендуватиме святково оформити вітрини магазинів до ювілейної дати.

Анатолій Пархом’юк наголосив, що оформлення вулиць міста святковими прапорцями теж повинне відповідати прийнятій кілька років тому концепції. За його словами, у виданому альбомі, над яким працювали фахівці з містобудування і дизайнери, чітко розписано, як має виглядати кожен луцький будинок або вулиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оксанка Лучанка Показати IP 2 Червня 2010 15:08
а коли облагородять клумби на проспекті Волі, напроти "Аптеки чистоти" ? там такий бур"ян....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus