USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку виступить естонський оркестр духової музики

15 Серпня 2013 14:55
Музиканти духового оркестру Popsid завітають до Луцька, повертаючись зі свого турне Європою, та зіграють для лучан безплатно.
Ідея виступу духового оркестру Popsid у Луцьку належить самим музикантам. Спільна гра для нової публіки приносить їм стільки задоволення, що навіть протягом короткої зупинки на Волині вони вирішили потішити лучан концертом під відкритим небом, повідомили організатори заходу.
Духовий оркестр Popsid заснований у 1974 році. Його незмінним керівником лишається Енно Тублі. Спочатку Popsid був оркестром Естонської сільськогосподарської академії, на сьогодні – це оркестр Тартуського університету.
В оркестрі – музиканти різного походження, з різним досвідом. Склад колективу змінювався упродовж років. Останнім часом кількість членів безперервно зростає. Частина колективу Popsid діє також у Таллінні. Зараз у колективі 50 активних учасників.
Popsid виступає під час різних заходів - від весіль до фестивалів, виїжджає у тури містами Європи. Колектив щороку оновлює свій репертуар. Професіоналізм та високий рівень гри оркестру підтверджує визнання гурту Popsid на конкурсі у 2005 році кращим студентським оркестром.
У повідомленні йдеться, що члени оркестру – дружні та оптимістичні. Гра в оркестрі для кожного із них - не лише робота, але й творчий відпочинок. Колектив щороку їздить у різні країни, знайомлячись з цікавими культурами та людими, громадячи унікальний досвід та представляючи свій репертуар. Оркестр відвідав Україну, Данію, Соловецькі острови, Білорусь.
Зі слів організаторів, концерт духового оркестру Popsid відбудеться у п’ятницю, 16 серпня, на Театральному майдані Луцька. Початок о 20.00. Музиканти завітають до Луцька, повертаючись зі свого турне Європою, та зіграють для лучан безплатно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus