USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку завершились дні «зимового» джазу. ФОТО

10 Грудня 2012 17:56
Музичний фестиваль «Jazz Bez 2012», що тривав три дні у Луцьку, добіг кінця, - пише видання «ВолиньPost».

Триденний міжнародний джазовий фестиваль в обласному центрі розпочався 7 грудня і тривав три дні. Насолоджувалися музичною імпрезою лучани та гості міста у Палаці культури.

За цей час на сцені виступили майже 50 музикантів із 7 країн світу. Родзинкою другого фестивального дня стала гра трубача Едді Хендерсона, який виступав разом із польським барабанщиком Томеком Ґрохотом та іншими музикантами.










Слухачів, які відвідали Палац культури 9 грудня, вразив проект «Meeting of sounds». До слова, у його складі виступав легендарний російський музикант Сергій Лєтов.

Так, митці у своєму виступі поєднали незвичайні звуки різних музичних інструментів і вокал Філіпа Мінтона зі свистом, хрипом, криками, бурмотінням, ниттям, істеричним плачем та сміхом.










Після цього навіть традиційним «джем-сейшн» видався зайвим, тож його просто не було. (джем-сейшн – спільна музична сесія, коли музиканти з різних гуртів збираються на сцені і, без попередньої підготовки, імпровізують«ВН»).







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Чеширский Кот Показати IP 11 Грудня 2012 10:11
Джема на третий день не было по очень простой причине - некому было играть. Пластилин свалил сразу после своего неудачного выступления, поляки тоже быстро собрались, поэтому после выступления «Meeting of sounds» за сценой оставался только «Meeting of sounds». Организаторам и спонсорам огромное спасибо.
Н Показати IP 11 Грудня 2012 11:18
А чим вам так пластилін не догодив?
Чеширский Кот до Н Показати IP 11 Грудня 2012 12:01
Это не уровень фестиваля. Ни одного инструмента не было слышно, голос солистки тонул в общем звуке. Я ее слышал пару раз в других ситуациях, тогда она мне понравилась, а на фесте был сильно удивлен. Для сравнения можно взять выступление второго дня Юля Иванова, Fusion Friends и Лебедева. Я понимаю, что Лебедева - это Лебедева, но и без нее, Fusion Friends на две головы выглядел выше Пластилина. Не хочу обидеть наших местных, просто для выступления среди таких звезд, надо готовиться соответственно. Это не только у меня такое впечатление сложилось, в перерыве многие высказались в том же ключе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus