USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку знову говоритимуть про туризм

1 Квітня 2011 14:49
«Круглий стіл» на тему «Туризм у місті Луцьку: проблеми та перспективи розвитку» відбудеться у Луцьку 5 квітня.

Як розповіла начальник відділу розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради Наталія Бунда, метою проведення круглого столу є обговорення сучасного стану розвитку туристичної галузі у місті Луцьку, визначення проблем та шляхів їх вирішення.

Організатори запевнити, що на круглий стіл, який пройде у вівторок, 5 квітня в Палаці культури міста Луцька, зможе прийти і висловити своє бачення розвитку туристичної сфери у місті, будь-який представник туристичного бізнесу чи лучанин, який має своє бачення на перспективи розвитку туризму у Луцьку.

У роботі «круглого столу» візьмуть участь чиновники Луцької міської ради, співробітники кафедр туризму вищих навчальних закладів міста Луцька, депутати Луцької міської ради, журналісти.

Нагадаємо, у серпні 2009 року у Луцьку проходив дискусійний клуб у форматі «світового кафе» на тему «Що може Луцьк запропонувати туристам?».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Alchak Показати IP 1 Квітня 2011 22:24
Глухарь повний! В луцьку відсутня інфраструктура для туризму. Готелі є, туробєкти є. Системної работи немає. Туроператори дебіли. Рівень підготовки персоналу-нижче плінтусу. Бачив работи гіда, послухав -жах. Урапатріотичній бред часів Юща плюс Тягнівбоківськи маразми. Який дебіл з інших регіонів України поїде? А, для європчиків ми на рівні мавп З Буркіна-Фасо.
Мандрівник Показати IP 2 Квітня 2011 18:25
http://2000.net.ua/2000/sport-revju/et-cetera/32136 Прошу колег познайомитись, де можна красиво подорожувати.
Мандрівник Показати IP 2 Квітня 2011 18:38
http://2000.net.ua/2000/sport-revju/et-cetera/24725 Колегам-журналістам:Поїздка в Святе Місто назавжди залишиться у вашій памяті.
Руслан Показати IP 4 Квітня 2011 09:51
Гуляючи по нашому місту, часом приходять думки про туристів, які приїхали до нас і гуляють поряд. Я їм співчуваю - ні вартих уваги путівників, ні толкової карти, ні інформаційного пункту, ні цікавих гідів. Дивуватися і не доводиться - місто саморуйнується у туристичному плані, робиться усе щоб знизилася туристична привабливість (жахливі МАФи, бігборди, ринок, сміття, уродливі новобуди та псевдореставрації). Жодного акценту на історичність міста саме місто не зробило ні разу. Окрім, звичайно, пустодзвону на кшталт - "наше європейське місто", "славна історія", "з'їзд монархів". Подивімося на місто очима приїжджого туриста - СУМ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus