USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Нововолинську голоси вже порахували офіційно

4 Листопада 2010 13:23
Визнати вибори у Нововолинську такими, що відбулися, постановила Нововолинська міська виборча комісія, опрацювавши інформацію, що надійшла з виборчих дільниць.
Відповідна постанова «Про встановлення підсумків голосування з виборів депутатів Нововолинської міської ради Волинської області та міського голови» розміщена на сайті Нововолинської міської ради.
Обраним міським головою у постанові називають Віктора Сапожнікова, який одержав 13437, або 65,1% голосів виборців, що взяли участь у голосуванні.
До Нововолинської міської ради в багатомандатному виборчому окрузі визнано обраними Віктора Никонюка, Андрія Самкова, Ігоря Трофимовича від Партії регіонів.
Від Єдиного Центру до міськради пройшли Юрій Єлева, Борис Карпус.
Від ВО «Батьківщина» - Світлана Жура, Леонід Климович, Євген Німий, Володимир Рожелюк, Любов Соколова, Оксана Станицька, Андрій Сторонський, Микола Турик.
«Фронт змін» представляють Руслан Сахарчук та Олег Тивонюк. «Нашу Україну» - Віталій Бадзюнь, Лариса Жила.
Від «Свободи» до міськради проходять Володимир Власюк, Олексій Гольчук, Вадим Киричук.
В одномандатних мажоритарних виборчих округах визнали обраними Богдана Бадзюня («Фронт змін»), Олега Бадзюня («За Україну!») Надію Бельську («Батьківщина»), Василя Бутинця («Партія Регіонів»), Владислава Буткевича («Батьківщина»), Олексія Буторіна («Батьківщина»), Руслана Влодарчика («Єдиний Центр»), Анатолія Гаврилюка («Батьківщина»), Тетяну Гудиму («Народна Влада»), Степана Довгонюка («Партія промисловців і підприємців України»), Аллу Лісову («Батьківщина»), Магомеда Магомаєва («Народний Рух України»), Андрія Нагорного (Партія регіонів), Андрія Павлишина («Фронт змін»), Валентину Приступу («Батьківщина»), Юрія Сиротюка (Партія регіонів), Едуарда Судніка («Фронт змін»), Віктора Тарасенка («Батьківщина»), Олену Чайку («Батьківщина»), Наталія Федосєєву («Батьківщина»).


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Україночка Показати IP 4 Листопада 2010 21:55
Вот Сапожніков класна людина і справжній господарник...Заздрю Нововолинську - в них порядок, красота...Він як другий Лукашенко...Народ не лише його поважає, а й любить...В його перемозі я й не сумнівалась.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus