USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька закликали всиновити дитину. ФОТО

7 Серпня 2013 21:00
Всиновлювати дітей-сиріт закликали учасники міжнародного велопробігу, який дістався Луцька 7 серпня.

Наразі велотур рухається Волинською областю, а незабаром вирушить до Молдови. У ньому беруть участь діти-сироти з України, Білорусі, Росії, Молдови та Казахстану, які знайшли прийомні родини.

На Театральному майдані розташували пересувну сцену, неподалік від якої пропонували розваги для дітей, зокрема, стрибки на батуті та малювання. Представниці фонду допомоги жінкам «Єва» за допомогою муляжів демонстрували, як розвивається дитина в утробі матері.







Організатор міжнародного проекту, керівник благодійного фонду «Майбутнє - дітям України» Віталій Сус звернувся до присутніх: «Мета нашого велопробігу - щоб на Волині та в усій Україні не було сиріт. Наші гасла «Кожну дитину - в люблячу родину» та «Серце для сиріт». Ми закликаємо волинян брати у сімї дітей-сиріт, які ще лишаються в інтернатних закладах. Учасники нашої акції - діти-сироти, які наразі живуть у прийомних сім’ях. Я хотів би, щоб сьогодні ви почули у своєму серці те, що говоритимуть ці діти і задали собі питання: «чи я зможу взяти у свою домівку дитину-сироту?» Хіба є більше щастя на землі, ніж робити іншу людину щасливою?»







Віталій Сус розповів, що, втративши свою першу дитину, він разом із дружиною вирішив всиновити дитину із дитячого будинку. Хлопчик, який був хворий на дитячий церебральний параліч, протягом місяця, який провів у родині, позбувся усіх вад, сьогодні йому десять років і він грає на двох музичних інструментах. Організатор проекту наголосив, що сироти не винні в тому, що так склалася їхня доля.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
дивина Показати IP 7 Серпня 2013 22:39
Цікаво, хоч у одного з агітаторів є всиновлене дитя? Чит просто акція "відзвітуй американському спонсору і зароби гроші"?
pasha888 до дивина Показати IP 8 Серпня 2013 09:59
Ти,клоун, хоч щось зробив? Чи тільки тут в неті потріпатись вмієш?
Які ж ви підлі Показати IP 7 Серпня 2013 23:34
Самі навіть сотої частини не зробили в бік допомоги дітям без батьків, а порахувати чужі гроші і витрати - встигли, підло, низько, заздрісно.
Yan Показати IP 7 Серпня 2013 23:36
дивині!!!!!!!!!дивні ви !!!чому ви так промітивно дивитесь.Добру справу люди роблять ,а ви все про гроші......Првірте є в них всиновлені діти
VSC Показати IP 8 Серпня 2013 10:25
Что-что, а огрызаться баптисты умеют и поливать грязью так сказать "неверующих" Самые подлые из всех штундистов. Было бы просто удивительно, если бы они не подоспели обгадить человека, говорящего им правду в глаза.
VSC до VSC Показати IP 8 Серпня 2013 10:27
Под "правду в глаза" имелся в виду первый комментарий человека, безусловно, понимающего суть всех этих "акций" Паша - наверняка мыронюк.
Трапляються винятки Показати IP 8 Серпня 2013 12:16
... а мені сподобався репортаж по ТВ про те, як хлопчик гроші збирав для дітей з вадами слуху! Просто забракло слів... Якщо його не зламає ця сучасна українська дійсність-виросте справжньою людиною.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus