USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У центрі міста – знову шоу

15 Травня 2013 11:09
Другий сезон творчого проекту «Поет на площі» стартує в п’ятницю, 17 травня в Луцьку. Усі охочі матимуть змогу почитати власну поезію, чи класиків, на широкий загал.

Проект «Поет на площі» започаткований резидентами культурного об’єднання «100 Вт» Олександрою Ватащук та Володимиром Столярчуком. Вперше поети та шанувальники української поезії вийшли на Театральний майдан Луцька торік, - інформують у культурному об’єднанні «100Вт».

Наразі ж місце проведення – змінене, а тому усіх лучан та гостей міста запрошують прийти 17 травня на 19 годину до фонтанів, що знаходяться навпроти Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Мета «Поета на площі», кажуть організатори, - вивести поезію з кав’ярень, квартир, бібліотек чи шухляд та донести її до людей. Ідея відповідного заходу належить Максу Волоханю з Дніпропетровська.

Так, мовляв, наразі у багатьох містах України люди виходять на площі та популяризують українське поетичне мистецтво. До речі, читати можна не лише власні вірші, а й класиків. Зареєструватися, аби виступити у Луцьку можна через зустріч «Вконтакті».

Тож організатори усіх запрошують прийти та підтримати учасників, які не бояться виступити перед незнайомцями, або ж самому спробувати себе у ролі читця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus