USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Луцьку тролейбусники можуть перекрити дороги. ВІДЕО

23 Жовтня 2009 18:59
Працівники луцького підприємства електротранспорту, які сьогодні пікетували будинок Волинської обласної державної адміністрації запевняють, що якщо їх вимоги не будуть задоволені — вони паралізують рух на міських дорогах. Про це повідомляє репортер «Волинських новин».
Страйкарі запевняють, що боротися за свої права будуть «до останнього» і на поступки владі не підуть. Черговим кроком громади є лист на ім’я Президента України Віктора Ющенка, де транспортники вимагають повністю погасити заборгованість із заробітної плати.  
В іншому випадку страйкарі перекриють дороги Луцька. Поки що, як повідомляли «ВН», на сесії Волинської облради обранці виділили для ЛПЕ лише 442 тисячі гривень.     
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Знаючий Показати IP 24 Жовтня 2009 00:57
Будуть звертатися до Ющенка... А Ющенко скаже: "Уряд винний, я ж Вас у всьому підтримую". Тільки от шкода: не президент в нас гроші розподіляє. Майже нічого він в нас вже не може згідно Конституції як протестувати. Хоча при такому Президенту це може й навіть добре. А людей то й справді шкода.
Анонім11 Показати IP 25 Жовтня 2009 10:26
БЮТ- це банда! Юлії Тимошенко (Капітельман) начхати на проблеми волинян! Геть продажну владу!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus