USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Великі підприємства можуть «не пустити» на останній етап тендеру пасажироперевезень у Луцьку

14 Грудня 2010 17:58
Троє приватних перевізників Луцька просять змінити умови тендеру між перевізниками.

Текст цього звернення оприлюднили 14 грудня на засіданні депутатської комісії Луцької міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Як пояснив підприємець Тимощук, він і ще два підприємці разом мають 40 автобусів, бази для відстою транспорту, необхідні дозволи на діяльність та дотримуються інших зазначених умов тендеру.
Нині вони возять пасажирів у Луцьку на маршрутам №24, 19 та 30. Проте, виграти конкурс на наступний рік не сподіваються, адже програють великим підприємствам.

Останні лише за рахунок кількості автобусів можуть набрати необхідну кількість балів.

З огляду на те, що підприємці вже мають досвід роботи, яку виконували якісно і аби створити конкуренцію в сфері перевезень, депутати комісії рекомендували раді змінити умови конкурсу. Останній його етап, до слова, має відбутися 17 грудня.

Згідно з рекомендацією депутатів, слід «обмежити можливість збільшувати кількість рухомого складу великих перевізників за рахунок придбаних транспортних засобів із фізичних осіб пропорційно співвідношенню до наявних власних транспортних засобів для перевезення на маршрутах».

Іншими словами, якщо підприємство має 10 власних автобусів, «виставлятися» на конкурс воно може тільки тоді, якщо має не більш як 10 орендованих автобусів.
Якщо ця умова буде прийнята – більшість великих перевізників Луцька просто не візьмуть участь в останньому етапі конкурсу, «звільнивши дорогу» тим, що не побажали віддавати свої авто в оренду.

Разом з тим у сесійному залі, де проходило засідання і були присутні представники усіх великих перевізників – зокрема, АТП 10701, АТП №1, АТП №2, підприємство «Санрайз», лунала пропозиція просто не брати участь їм у конкурсі.

Однак, позитивної відповіді зі сторони представників великих перевізників не пролунало.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus