USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Відомо, що побудують на місці «багатоповерхового монстра» у Луцьку

22 Листопада 2013 08:07
На місці «багатоповерхового монстра», яким «охрестили» конструкцію по проспекту Молоді, лучани, збудують оздоровчий центр.

Нагадаємо, мешканці одного із будинків, що у Луцьку по проспекту Молоді, скаржились до міськради на будівництво «багатоповерхового монстра». Про це розмовляли під час засідання 46 сесії Луцької міської ради 30 жовтня, - інформує «Луцький замок».

Інспектор державного архітектурно-будівельного контролю у області В’ячеслав Королюк розповів, що по проспекту Молоді, 14, власний офісно-реабілітаціний центр будують воїни-афганці:

«Уся будівельна документація давно погоджена. Жодних скарг від громадян стосовно цього об’єкта ми не отримували. Але ситуація зрозуміла: люди завжди нарікають, якщо щось будують поряд із їхнім будинком, бо це несе певні тимчасові незручності: гул техніки, пил. Перш, ніж писати до Кабміну, варто з’ясувати у забудовника, що там буде, за яким проектом і який вигляд матиме об’єкт», - зазначив він.

Голова обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Григорій Павлович наголосив, що усі необхідні на будівництво центру документи у спілки є:

«Це буде гарна світла споруда на два поверхи, що стане окрасою проспекту Молоді. Там буде спортзал та кімнати для оздоровчих процедур. Звісно, після зовнішнього оздоблення упорядкують і довколишню територію», - резюмував головний афганець Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP 22 Листопада 2013 08:17
Цікаво за яке бабло будуть будувати ці "пільговики" ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus