USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.95 10.15

Волинянка стала журналістом року

7 Червня 2016 22:29
Національна спілка журналістів України визначила кращих журналістів року.

Серед них опинилася волинянка, перший заступник директора філії Національної телекомпанії України «Волинська регіональна дирекція» Марія Андрушко.

Про це повідомляють на сайті спілки журналістів.
До слова, традиційно визначили і кращі друковані обласні та місцеві видання. Серед регіональних газет перемогу здобули «Вісник+К» з Луцька та «Діалог» з Кіровограда.

«Віснику» цьогоріч виповнилося 25 років. Газета поширюється у 13 областях України, висвітлює актуальні події.

Вітаємо колег з почесними званнями!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
волинянка Показати IP 7 Червня 2016 22:44
Маріє Олексіївно!Вітаємо,Ви це заслуговуєте!
УРА Показати IP 8 Червня 2016 04:45
Ще б на її важкі груди орден Лєніна і Зірку Хероя СеРеСеР. Вона цього заслуговує: високі надої, стабільні урожаї. Одним словом - КПСС.
Марія Показати IP 8 Червня 2016 10:10
Я люблю своїх земляків.Навіть за яд. Дякую... А нагорода? Це все відносно. На жаль, навіть до Києва за відзнакою не поїхала. Маю намір побувати у столиці , аби зібрати матеріали про Михайла Косача, Лесиного рідного брата. Досі в Україні цього ніхто не зробив. За словами провідних лесезнавців держави , Волинь далеко полишила інших , зокрема, у висвітленні Косачівської теми. Перелічу окремі дослідницькі роботи (спільно з провідними музеями України, НАН України, державними архівами) , які відзняла й підготувала гуртом з моїми дорогими , шанованими колегами за рік: "Олена Пчілка: "Я не йду в слід чийсь..."", "Лесина тінь. Петро Косач...", "Луцьк і Косачі: "Зібрались ми на віче", "Ольга Косач-Кривинюк: "Лелія для України"", "Олена Пчілка: "Українська серенада Шуберту"", "Королівська історія з Колодяжного", "Леся Українка і Марія Биковська: "Візит під зливою"", а ще ..."За волю на Волі...". ""Ігор Павлюк "Між Бугом і Богом" і багато-багато інших. Даруйте, якщо когось образила. Бо таки можна копати глибше і далі.Сил у цьому!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus