USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські рятувальники вибороли першість на Чемпіонаті України

4 Березня 2016 16:49
Волинські рятувальники вибороли першість у змаганнях з пожежно-прикладного спорту в закритих приміщеннях. Про це інформують у ДСНС України у Волинській області.

Упродовж 2 та 3 березня у Чернівцях на базі спортивного комплексу Управління ДСНС України у Чернівецькій області, розташованого на вулиці Хотинській, 33-А, обласного центру відбувався перший етап (зональний) Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту в закритих приміщеннях серед чоловіків.

Його учасниками стали команди Волинської, Рівненської, Івано-Франківської, Хмельницької, Тернопільської, Львівської, Закарпатської та Чернівецької областей, а також команда Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Таким чином участь в змаганнях взяли 9 команд та понад 40 спортсменів.

У програмі змагань було передбачено змагання учасників у двох етапах: підйом на четвертий поверх навчальної вежі зі штурмовою драбиною та подолання 100-метрової смуги з перешкодами.

В обох етапах учасники показали високі професійні навички. За підсумками змагань визначені 5 найсильніших команд. Першими стали спортсмени Волинської області, друге місце зайняла команда Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, третє місце виборола команда Львівщини, четверте – Івано-Франківської області, а п’яте – Рівненської області. Спортсмени цих команд і братимуть участь у Всеукраїнському Чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 4 Березня 2016 21:46
Тепер ************** заживемо !!!!
Прпр Показати IP 5 Березня 2016 08:41
Зарплати по піднімайте дійсно рятівникам . бігають з драбинами тож мені спорт
111 Показати IP 5 Березня 2016 09:04
кореспонденти проїдтеся покажіть в якому стані техніка одежа в якиій працюють рятувальники забезпечення паливно-мастильними матеріалами, а вони показуху показують та неодин з цих спортсменів ніколи нечергував на роботі за нього всю роботу роблять колеги, простим пожежникам це вже обридло, ці змагання це задоволення для високого керівництва "так як бої гладіаторів для римлян"
Анонім до 111 Показати IP 6 Березня 2016 08:42
100 % так з цих спортсменів ніхто на роботі не показувався за всі роки служби , а кожен з них займае якусь посаду по підрозділах області , і ту роботу за них виконують інші рятувальники, я нічого не маю проти спорту , він потрібний але спочатку нехай грушовінчук покаже за який рахунок живе кожна пожежна частина , як повертають командировочні пожежним по підрозділах в порівнянні з спортсменами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus