USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

За ОСББ у Луцьку візьметься прокуратура

5 Квітня 2011 11:45
У Луцьку є багатоквартирні будинку, у яких ліфти працюють без дозволу на експлуатацію, не проходять позачергового техогляду, до того ж не призначені люди, відповідальні за експлутацію ліфтів.
Такого висновку дійшли посадовці управління Держгірпромнагляду по Волинській області, провівши перевірку дотримання вимог нормативно-правових актів під час експлуатації ліфтів Об’єднання співвласників багатоквартирного будинку міста Луцька, – повідомили у прес-службі Держгірпромнагляду в області.
Зокрема йдеться про такі луцькі ОСББ, як «Відродження», «Білом», «Берегиня», «Росинка».
У перевірених чотирьох об’єднаннях виконуються роботи та експлуатуються механізми підвищеної небезпеки з порушеннями норм безпеки праці, що створює загрозу життю та здоров’ю людей, – вважають спеціалісти Держгірпромнагляду.
Експлуатацію ліфтів у перевірених обєднаннях заборонили, а матеріали перевірки направлено в органи прокуратури міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
кум Показати IP 5 Квітня 2011 12:26
А ті будинки де не створені ОСББ інспекція не перевіряла???? І на прокуратуру не подавала? Бо скрізь однаковий стан. Чи то може вже хочуть ОСББ піднагнути
осбб Показати IP 5 Квітня 2011 13:28
А чому не сказано , що перевірка проводилась охороною праці не на підприємтві , яке обслуговує ПП СРБУ "Волиньліфт" , а в ОСББ. То для чого угоди на обслукговування кожного ліфта із щомісячною оплатою в сумі 560,00 грн. , а відповідальність хай несе ОСББ?! А чому не сказано , що ОСББ свої ліфти в 2009 році проводили капітальний ремонт за кошти мешканців І НЕ МАЛІ КОШТИ? Одна експертиза в охороні праці коштує 2000,00 грн. А чому не говорите , що ліфти не стояли ні дня , а дозвіл потрібно ОСББ , бо змінився балансоутримувач і даний дозвіл коштує до 1500,00 грн. Що , хлопці , гроші закінчились? ПРОСТО ВИКАЧКА КОШТІВ ІЗ НАС , ДОРОГІ ЛУЧАНИ!!! А Ви - інші ОСББ - платіть грошики в карман і беріть на себе відповідальність , тільки , якщо ліфт впаде , де Ви тоді будете? Чому не привести у відповідність до Законів України відносини між надавачами послуг та ОСББ - бо вигідно грошики брати , а нзащо не відповідати!!! Чому в інших містах надавач послуг отримує кошти напряму від замовника , а у нас треба "стрєлочніка"? То він не у нас , будемо іти до справедливості!!!
Інші ОСББ Показати IP 5 Квітня 2011 13:45
А чому коментар взяли лише в однієї сторони? То давайте дамо ліцензії підприємствам для заробляння грошей , а відповідальність перекладемо на плечі громадян міста!!! І правильно - не нагніться - скільки тих перевірочних органів ще є у Луцьку ?
ОСББ-2 Показати IP 5 Квітня 2011 14:06
Іншим ОСББ. А тому, що держава зовсім не зацікавлена в створенні ОСББ. Де жеки будуть красти? Де буде красти Кубіцький? Комунальна сфера - це необмежені можливості для злодіїв. А сама вона на рівні 60-х років. Може навіть і нижче - в 60-х на поверхах стояли відра для черствого хліба, а зараз він йде в контейнери разом зі сміттям.
влад Показати IP 5 Квітня 2011 14:16
Шановні! Яка мені ....., я гроши плачу а там хай думают.Вони думали коли шли начальниками ОСББ? Потрібно дивитись до якого року цей дозвіл. Ремонт проводили за свій рахунок, бо Ви не юристи, ви девчоки начальники. Це все потрібно робити правально
лучанка Показати IP 5 Квітня 2011 16:10
А когда ОСББ будут завязаны на компаниях -монополистах, предоставляющих услуги, что тогда делать будете?, когда отключат все., ОСББ-это попытка государства переложить на плечи людей ответственность за ВСЕ...
))) Показати IP 5 Квітня 2011 22:36
Зассали, паразиты. поздно )))
Людина Показати IP 6 Квітня 2011 12:11
Знову солодка парочка - Кубицький+Ковалюк висмоктують людські гроші в лучан. Коли це припиниться?
Математика до Людина Показати IP 6 Квітня 2011 23:14
Там не парочка, там формула складніше Кубицький (департамент ЖКГ)+Ковалюк (МЖК ліфт)=Соколовська (куратор від мерії) Кубицький робить ліві замовлення на озеленення міста, ремонти ліфтів, обслуговування будинків, ремонти дахів, прибирання міста, .... - це все з радістю готовий виконувати унікальний універсальний солдат Ковалюк, якій від кожного замовлення приносить до 30 відсотків здачи і мама Лариса все ділить "по братські"! Так що це не солодка парочка, а формула пилососу грошей з наших з вами кишені. Порахуйте скільки за рік вони висасують!
sad Показати IP 6 Квітня 2011 13:43
А чому ніхто не бачить, що у луцьких жеках, що взялися обслуговувати спільну власність(багатоповерхові будинки) , не ясно на якій підставі, відсутні державні акти на користування земельними ділянками, тобто по суті це є самовільне захоплення теритроії, а прокуратура це не бачить? А землі розбазарюються!
Я Показати IP 6 Квітня 2011 21:46
"Я гроши плачу" - а що з того , а ти захищений , що твій ліфт справний, думаєш твій ЖЕК не заплатив бабло за ті корочки? Якщо не візьмемось самі ,то буде як в Росії - управлятимуть монополісти. І правильно ОСББ - покажіть , яка робота наших Луцьких підприємств - грошики в карман збирати , а відповідають хай люди!!!
Мешканець Показати IP 6 Квітня 2011 21:56
Отак і буде - не візьмемось самі слідкувати за будинком- то наші будинки скоро розваляться!!! А ти ))) - просто придурок і тобі не сюди ,лікуйся - діагноз явний :шизофренія !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus