USD 39.70 40.05
  • USD 39.70 40.05
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.92 10.10

Завтра Горохову – 775 років. Місто в світлинах

20 Травня 2015 18:33
У День Вознесіння Господнього, 21 травня, Горохову виповниться 775 років.

Сайт «Горохів - моє місто» опублікував список заходів, які відбудуться у місті.

О 12.00 годині на стадіоні «Колос» відбудуться спортивні змагання.

О 13.00 годині всі, хто любить музику і пісні, приходьте в міський скверик на фестиваль творчості людей із особливими потребами «Струни душі». Діятиме виставка декоративного мистецтва «Сяйво життя».

О 15.00 годині майдан Незалежності здивує всіх велопробігом, привітанням загону «Соколята», конкурсом малюнків на асфальті.

О 17.30 годині на майдані Незалежності ви побачите міське свято «Ти живи сто віків, рідний наш Горохів», яку презентуватимуть аматорські колективи і солісти РНД «Просвіта», навчальних закладів міста, будинку Дитячої та Юнацької творчості, а також дуети «Душа Волині» у складі Заслуженої артистки України Алли Опейди і Заслуженого працівника культури України Вячеслава Судими.

Нам будуть співати лауреат міжнародних конкурсів — гурт «Нота-нео» з Луцька, народні аматорські гурт «Берест» із Берестечка і «Відлуння» з Лобачівки. Діятиме фотовиставка «Рідне місто моєї Волині».

О 20.00 годині у міському скверику — відкриття нового сезону «Арт-Майданчик — 2015″!

Нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про унікальну книгу, видану жителем Горохова Андрієм Криштальським - про те, як дві тисячі повстанців Горохівщини боролися проти полчищ Гітлера і Сталіна.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: ОУН І УПА НА ГОРОХІВЩИНІ. ІСТОРІЇ ВІД ТИХ, ХТО ВИЖИВ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus