USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Зловживання на ДКП «Луцьктепло» перевірить комісія

23 Грудня 2015 13:28
Створити тимчасову контрольну комісію з вивчення проблем діяльності ДКП «Луцьктепло» вирішили у міськраді.

Питання про створення тимчасової контрольної комісії міської ради з вивчення проблем діяльності ДКП «Луцьктепло» розглянули під час другої сесії міськради 23 грудня.

Як зазначив депутат Ігор Поліщук, підприємство є ще більш стратегічним для міста, ніж ЛПЕ, і ситуація на ньому ще гостріша.

Він звернув увагу на небажання міського голови звільняти директорів підприємства, які призвели до його зубожіння. Депутат зазначив, що під час конференції трудового колективу можна було почути про розкрадання та махінації на підприємстві.

Тоді працівники вимагали звільнення шести працівників адміністрації підприємства, в тому числі депутата колишнього скликання міськради Артура Василевського, який виконував обов’язки керівника, а нині є його заступником. На думку Ігоря Поліщука, комісія зможе напрацювати рекомендації спільно з колективом «Луцьктепла» та належним чином відреагувати на зловживання.

Нагадаємо, попереднє керівництво одного з найбільших комунальних підприємств міста допустило розтрати коштів через завищення вартості та обсягів виконаних робіт та орендувало елітні автівки у фізичних осіб і це попри те, що мало у користуванні інші автомобілі.

Представник трудового колективу Володимир Федотов повідомив, що на підприємстві тривало розкрадання коштів відтоді,як Тетяна Казачек створила відділ капітального будівництва.

До прикладу, ремонт котельні на вулиці Стрілецькій вартував 862 тисячі гривень, попри те, що справжніх договорів ніхто не бачив і у котельні здійснили заміну вікон та інші незначні роботи. Зі слів представника трудового колективу, люди, пов’язані з Тетяною Казачек, лишилися на підприємстві та саме вони є винними в розкраданні.

Він зауважив, що кардинальних змін у керівництві не відбулося досі, а на факти, наприклад, списання тонн бензину на автівку, яка стояла на ремонті, Артур Василевський не реагує.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ЛУЦЬКТЕПЛО» І ДАЛІ РОБИТИМЕ, ЩО ХОЧЕ?

Депутати створили комісію, до якої увійшли Андрій Козюра, Алла Надточій, Павло Данильчук, Артем Запотоцький, Сергій Була, Богдан Вавринюк та Ігор Поліщук. Головою комісії обрали Сергія Булу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
працвнник Показати IP 23 Грудня 2015 13:45
Ой працював я там 6 років. Звілняли просто так.Особливо,як проходила атестація.Сиділи,брали книжки і перевіряли у слюсарів 6 розряду,які поприходили із заводу зі стажем 40 років в Луцьктепло книжні терміни по роботі, а самі ні бум-бум.Яка робота на котельнях, гроші відмивали, а не робили нічого,точно так як говорить працівник. Позвільняли всіх, хто не свій.Там дурдом веселка,цілі сімейні підряди, аби служили, аби пахали на їхніх дачах,прямо з роботи забирали будувати дачі начальників котелень-це просто жах.
Луцьктепло Показати IP 23 Грудня 2015 14:06
Як може Артем Запотоцький чесно розслідувати зловживання в Луцьктепло, коли його дружина Тетяна Запотоцька є начальником юридичного відділу Луцьктепло і накази про витрати на будівництво та ремонти підписувала вона до березня 2013року, а на даний час перебуває в декретній відпустці. Чому він не відвів свою кандидатуру і не заявив про конфлікт інтересів? А також, як вже не один раз висвітлювалося в ЗМІ саме фірма Запотоцького надала в аренду автомобіль міському голові за 1 гривню. Депутати нові, а методи роботи старі!
Тарас Чурило Показати IP 23 Грудня 2015 14:31
Хмари над головою Романюка починають чорніти, а він все про пятого заступника думає
угу до Тарас Чурило Показати IP 23 Грудня 2015 15:19
ой... була, козюра... Ви спавді вірите в об'єктивність цих перевірок? Рука руку миє...наївні люди((
Ната Показати IP 23 Грудня 2015 15:24
Трудяги! На вулиці 10тепла а по вул.Кравчука палять як при -20,де толк,економія,одна бестолковщина там працює!
дупутати Показати IP 23 Грудня 2015 15:31
Оце вже перевіряючих знайшли. Це все одно, що лисицю направити у курятник курей рахувати:)))
123 Показати IP 23 Грудня 2015 15:46
Ще б голову комісії хто перевірив - с*ка брехлива. Про людські якості взагалі мовчу.
Орест до 123 Показати IP 23 Грудня 2015 16:20
Була - ще той негідник. Друг сина Романюка, обкрадає місто по повній.
777 до Орест Показати IP 23 Грудня 2015 19:42
Дивуюсь, як людям взагалі вистачило розуму проголосувати за цього ригоанала. Ще мало нагребли, мало торгових центрів набудували...
Читач Показати IP 23 Грудня 2015 16:52
А на другому фото це хто? Зовні схожий на шарікова, чи я помилився?
Цикл Карно до Читач Показати IP 23 Грудня 2015 21:05
Це Генеральний Снєсар ДКП "Луцькфуфло". Да.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus