USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зупинки у Луцьку цього року не оновлюватимуть

25 Вересня 2013 11:04
Чи передбачено цього року оновлення зупинок громадського транспорту у Луцьку, − йдеться у запиті депутата Олександра Плісецького, який він озвучив під час 45 сесії Луцькради 25 вересня.
«Чи є плани та перелік заміни зупинок на сучасніші? Чи вже затверджений єдиний проект зупинок?», − цікавився Плісецький.
«Зараз затверджено три типи зупинок. Переліку зупинок, які необхідно відремонтувати немає, бо немає грошей. Під час закладення бюджету на наступний рік, ми будемо передбачувати на це кошти. Навіть біля податкової немає зупинки, її треба облаштувати», − відповів Луцький міський голова Микола Романюк.
Депутат Петро Савчук у своєму запиті додав, що студенти Луцького Національного технічного університету просять влаштувати зупинку на вимогу на вулиці Потебні.
«На це не потрібно якихось значних коштів, там просто табличку повісити», − йдеться у запиті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus