USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Alyosha не має грошей на кліп для «Євробачення»

25 Березня 2010 17:07
Співачка Alyosha - справжнє ім'я Олена Кучер - нарешті обрала нову пісню. Вона співатиме на «Євробаченні» в Осло пісню про «милих людей».

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів заступник директора Національної телерадіокомпанії України Валід Арфуш.

«Сьогодні обрали для Alyosha пісню. Спеціального відбору не влаштовували. Alyosha подала на розгляд журі три пісні. Перемогла пісня «Sweet People». За неї проголосували майже усі члени журі», - наголосив Арфуш.

У фіналі національного відбору Alyosha співала «To be free». З нею співачка мала їхати на «Євробачення». Але співачку звинуватили у плагіаті. Мовляв, її пісня схожа на композицію американської рок-співачки Лінди Перрі «KNOCK ME OUT».

«Насправді пісня не є плагіатом. Вона зовсім не схожа на композицію Перрі. Просто текст пісні був надрукований на одному музичному сайті у 2008. А це суперечить правилам «Євробачення». Пісня не повинна з'являтися будь-де до 1 січня 2009-го», - зауважив заступник директора НТКУ.

За словами Арфуша, тепер Alyosha шукає спонсорів, щоб зняти кліп на пісню. Півмісяця тому співачка зняла кліп на російськомовну пісню «Ти підеш». У кліпі зіграла дівчину, яку зрадив хлопець.

«Пісня «Sweet People» за своїми мотивами ближча до пісні «To be free». Тепер доведеться знімати новий кліп. Alyosha поки що шукає спонсорів. Канал не зможе проспонсорувати зйомки кліпу. На це не закладено грошей у бюджеті», - підкреслив Арфуш.

Нагадаємо, організатори «Євробачення» оштрафували Україну за несвоєчасно надану пісню. Проте погодилися на відстрочку виплати штрафу.

«Європейський мовний союз дав нам відстрочку до травня. Штраф канал заплатить вже після «Євробачення». Про його розмір я не знаю. Треба запитувати у президента каналу. Це відомо тільки Єгору Бенкендорфу», - зазначив Валід Арфуш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
filadelfos Показати IP 26 Березня 2010 11:46
песня хорошая))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus