USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Арт-проект: У Луцьку два дні шукатимуть таланти

24 Листопада 2016 22:37
Протягом двох днів лучани і гості міста зможуть взяти участь у різноманітних майстер-класах (батьки/діти), насолодитися творами мистецтва та придбати їх, послухати чудову музику, відвідати виставу та придбати оригінальні сувеніри до новорічних свят, і навіть стати благодійником.

Усе це відбуватиметься у рамках арт-проекту «ART Talents collections/Sale-exhibition», - повідомляють організатори.

Захід відбуватиметься 17-18 грудня 2016 року в Палаці культури міста Луцька.

Вхід вільний.

Виставка спрямована на демонстрацію широкого спектру видів рукоділля/мистецтва. Це можливість для жителів Луцька, області та інших міст представити свої роботи і показати свою майстерність. Виставка проводиться два дні. Приймаються творчі роботи, виготовлені своїми руками.

Цілі заходи:

• популяризація різних видів живопису, рукоділля і творчого дозвілля в сім'ї;

• об'єднання людей, які захоплюються творчістю, незалежно від статі, віку та соціального становища;

• демонстрація жителям міста різних форм творчості: живопис, вишивка (хрестом, гладдю, стрічками), ліплення з полімерної глини, створення листівок ручної роботи, в'язання, миловаріння, шиття клаптиками, створення прикрас та аксесуарів, печворк, флористика, різьба по дереву та багато іншого;

• привернення уваги до сімейних цінностей і традиційного сімейного дозвілля - рукоділля.

Виставка-продаж буде працювати протягом місяця. Офіційне закриття відбудеться 19 січня 2017 року і завершиться благодійним аукціоном. Кошти, зібрані на аукціоні з продажу творів мистецтва, будуть направлені на допомогу ВОГО дітей-інвалідів «Сильні діти»/«Strong children».

А саме: на створення центру іпотерапії для дітей з особливими вадами розвитку (зокрема для дітей з ДЦП), де розроблять та впровадять системи реабілітаційних заходів для дітей та дорослих з психо-фізичними розладами. Щоденно реабілітацію зможуть отримувати 15-20 осіб.

В цьому напрямку вже багато зробили. Спільними зусиллями батьків планується придбати коня (кошти зібрані). Також уже отримана вагома фінансова допомога на купівлю землі та приміщення (стайні). Залишилося ще зробити ремонт. Попередній кошторис ремонтних робіт складає мільйон гривень.

Офіційне відкриття мистецького заходу відбудеться 17 грудня о 12.00.

Організатори: WW, The Room.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus