USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Степан Гіга виступив у Луцьку

29 Березня 2014 12:50
Концерт народного артиста України Степана Гіги, що відбувся 27 березня у Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка у Луцьку.

Концерт народного артиста зібрав більшу половину зали театру. В основному глядачами були люди, яким уже за 35. Чимало прийшло людей пенсійного віку, аби послухати улюблені композиції, підняти настрій та відмежуватися від сірої метушні буденного життя.

Гіга виступав не один, на концерт він взяв ще свого сина, Степана Гігу-молодшого, доньку - дзвінкогослосу Квітославу, та її маленького сина, які також співали на сцені. Майже кожна пісня супроводжувалась оплесками. Наприкінці концерту Гіги заспівали пісню усі разом.


«Я здивований, дуже здивований... Була всього одна афіша на все місто, а я бачу стільки людей, я дуже дякую вам, що прийшли, дякую всім організаторам цього концерту», - сказав Степан Гіга зі сцени.

Глядачі несли квіти майже після кожної пісні. Хтось сидячи наспівував улюблені композиції, а після концерту глядачі охоче діллилися враженнями.

«Концерт дуже сподобався, - запевнює лучанка Ольга Вікторівна, - в залі панувала чудова тепла атмосфера. Всі із захопленням насолоджувалися виступом співака. Але шкода, що в нашому місті подібні концерти бувають не часто».

Степан Гіга зі сцени пообіцяв лучанам, що через декілька місяців він знову приїде сюди зі своїм гуртом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Туристка Показати IP 29 Березня 2014 13:32
Казали, що концерт був хороший!
Оксана Показати IP 29 Березня 2014 14:43
гіга прихвостень кругляка, за чарку горіляки на колінах повзав
Ірина Показати IP 26 Квітня 2014 13:28
коментар було видалено
Ірина Показати IP 28 Квітня 2014 16:03
Боішся правди смурняк?
Знакомая Показати IP 1 Травня 2014 12:18
Оказывается этого ГОГУ после передачи МЕНЯЮ ЖИНКУ,его бизнес-леди вышвырнула на улицу из своего дома. И он снимал квартиру. А теперь живет в Ужгороде, там где и жил раньше, вернулся к бывшей жене, понты закончились. Если бы все женщины умели так ставить на место этих альфонсов, как бизнес-леди, то меньше было бы прихлебаев.
Знакомая Показати IP 1 Травня 2014 12:18
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus