USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Гурт «АССА» виступить у Луцьку з новою програмою

11 Листопада 2016 08:42
Яскравий представник нової генерації української рок-музики гурт «АССА» завітає до Луцька 12 листопада, - інформують організатори заходу. Київський колектив на чолі з уродженкою Луцька Тетяною Власовою зіграє нову програму в оновленому складі.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини гурт «АССА» виступав у Луцьку рік тому із сольним концертом. Із того часу колектив оновив склад і звучання, виступив на кількох масштабних українських фестивалях, серед яких було і арт-шоу «Ніч у Луцькому замку».

12 листопада на луцьку сцену вийдуть гітарист Дмитро Власов, бас-гітарист Євген Крутоголов, барабанщик Володимир Мирошниченко та незмінна солістка і автор пісень гурту Тетяна Власова.

"Традиційно перед концертом у Луцьку ми хвилюємось по-особливому, – зізнається Тетяна. – Вважаємо це місто рідним, тому й відповідальність тут на нас завжди більша, ніж будь-де. Сподіваюсь побачити на концерті найкращих лучан, які люблять хорошу музику і хочуть провести чудовий вечір у гарній компанії", - розповіла організаторам солістка гурту.

Концерти гурту «АССА» – це завжди шалена суміш лірики, чуттєвості і сучасного рок-драйву. У своїх піснях музиканти вправно міксують мелодійність та емоційність – і це поєднання не залишає байдужим жодного глядача.

Гурт «АССА» створено у 2015 році в Києві. За цей час гурт виступив у різних містах країни, став учасником багатьох фестивалів. Торік пісня гурту перемогла у всеукраїнській акції «Полювання на пісню». Весною цього року «АССА» стала фіналістом конкурсу «Ше.Пісня», отримавши нагороду «За найчуттєвіше виконання» з піснею на слова Тараса Шевченка.

Концерт гурту «АССА» відбудеться 12 листопада в «Лучеськ-пабі» (вул. Крилова, 1). Початок о 20.00. Вхід вільний.

Більше інформації дізнавайтесь на сторінках гурту «АССА»:
Фейсбук

ВКонтакті
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus