USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Зростають у гніздечку соколята» – лучани вшанували пам'ять відомого композитора

17 Вересня 2017 18:55
Шанувальники творчості Вячеслава Хурсенка зібралися на Театральному майдані міста, щоб віддати належне талановитому композитору, автору пісень та виконавцю.

17 вересня відбувся перший фестиваль пісень В’ячеслава Хурсенка, – автора композицій «Соколята», «На острові чекання», «Сповідь» та багатьох інших, якого вже 8 років немає серед живих, проте творчість якого живе. У заході взяли участь відомі артисти української естради – Анатолій Говорадло, Петро Чорний, Марія Хурсенко, Юрій Поліщук, «Резус Блюз» та Ірина Кириченко, Артем Кондратюк, Анастасія Гайдар, Володимир Дорош, Ірина Котлицька та інші.

Вшанувати пам'ять композитора та згадати його життя зібралися лучани та гості міста, яким організатори показали фільм, присвячений виконавцю, де близькі, друзі та колеги розповіли про Вячеслава Хурсенка кожен свою історію. Співаки згадали про вплив, який здійснила на них творчість композитора.

Слово надали також і дружині співака – Ользі, яка подякували усім, хто долучився до проведення фестивалю, а також усім присутнім і розповіла, що планує видати збірку неопублікованих раніше авторських текстів В’ячеслава.


Долучитися до дійства змогли усі охочі, на заваді не стала навіть погода.

До слова, фестиваль пройшов у рамках проекту «Честь маю».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 17 Вересня 2017 19:27
коментар було видалено
відвідувач заходу Показати IP 17 Вересня 2017 19:44
Цікаво, скільки бабла відмиє Глазунов на цьому заході? І не свого, а покійного Клімчука? Свого цей чоловік в свої 45 ще не починав заробляти. Стиль життя - паразитування на чужому, в тому числі й на лікарняній касі. Зібрати какані папірці на міському пляжі і похвалитись. І теж прикритись фондом покійного. Колись його сестра Катерина написала, що "Діма пробиває стіну..." (мала на увазі працездатність і і нелюдські потуги в досягненні поставленої мети). Що діма може "ввести страхову медицину за півроку...". Німці її вводили 180 років, а діма введе за 6 місяців. Вона має рацію: діма проб*є будь-яку стіну - якщо за нею є чуже бабло, за яким ніхто не конролює. А замість страхової медицини наробить, як кіт на глині. Дай, боже, нашому телятку вовка з*їсти. Нехай щастить йому в пробиванні стіни. Тільки лобом.
Лучанин Показати IP 18 Вересня 2017 22:49
Глазунов респект! Чудовий фестиваль! Так тримати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus