USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцьк переміг у «Битві українських міст». ВІДЕО

29 Березня 2010 11:02
Команда з Луцька здобула впевнену перемогу у відбірковій грі проекту «Битва українських міст» телеканалу «Інтер».

Проект «Битва українських міст» знімався у Аргентині. За звання Кращого міста України змагаються жителі 26 міст країни. Відбіркова гра, у якій приймали участь команди з Луцька, Сімферополя та Кіровограду транслювалась учора в ефірі телеканалу.

До складу луцької команди увійшли лідер групи «Тартак» Сашко Положинський, діловод Ольга Черевко, екскурсійний гід Антон Скорняков, студент Олександр Сосовський, співачка Ольга Шандрик. Капітаном команди був Сашко Положинський.

Гра була дуже напруженою. Не обійшлося без травм та прикрих дискваліфікацій. Один з учасників сімферопольської команди отримав серйозний перелом ноги. Учасниця з Кіровограда не змогла подолати страх перед стрибком на "Міцні горішки" і зійшла з дистанції, за що і була дискваліфікована.

А Луцьк від самого початку впевнено крокував до півфіналу, демонструючи у кожній естафеті найкращі результати, - йдеться на сайті проекту.

Беззаперечним рекордсменом гри став лучанин Антон Скорняков. Він показав найкращий результат як на естафетах, так і на останньому конкурсі «Великий БУМ».

Тож команда з Луцька змагатиметься з іншими переможцями відбіркових ігор у півфіналі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
IgorOKCJ Показати IP 29 Березня 2010 16:05
Луцьк - показав себе у всій красі і величі!!! молодці...))!
kuzen Показати IP 30 Березня 2010 15:40
Молодці не підвели!!! :))) Захід рулить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus