USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Макс Кідрук в Луцьку презентує трилер «Бот-2»

25 Вересня 2015 14:47
У Луцьку відбудеться презентація продовження першого українського технотрилера «Бот» письменника та мандрівника Макса Кідрука. Нова книга має підназву «Ґуаякільський парадокс», - повідомляють організатори.

Книга є одним з небагатьох сучасних українських романів-бестселерів, які без жодних докорів сумління можна віднести до фантастики. На презентації Макс Кідрук розповість про сиквел та деталі його створення. Як завжди, не обійдеться без технотрешу та цікавих історій. А ще письменник відкриє секрети наступного роману.

Презентація відбудеться у Луцьку 28 вересня о 19:00 у клубі «Сучасник» (вулиця Конякіна, 14).

«5 років минуло після трагічних подій в пустелі Атакама… Здавалося, що зло зникло назавжди. Але несподівана епідемія в Еквадорі перетворює тисячі людей на зомбі. І всі вони кличуть його – КОГОСЬ НА ІМ’Я ТИМУР… Лікар-психолог Лаура Дюпре, програміст Тимур Коршак та найманець Ріно Хедхантер повинні закінчити почате і зустрітися зі злом віч-на-віч.

«Бот-2» написаний в кращих традиціях Кідрука – захопливо, моторошно і з обов’язковими вкрапленнями гумору. Роман, який не залишить вас байдужими», - йдеться у повідомленні.

Організатор заходу – мистецьке об’єднання «стендаЛь».

Вартість квитків: 30 гривень/у день заходу - 40 гривень.

Придбати можна у книгарні «Освіта» (проспект Волі, 8) та кав’ярні «Кофеїн» (вулиця Винниченка, 8).

Квитки з’явилися в продажу 22 вересня.

Довідкова інформація: 095 031 32 80, 097 876 42 15.

Група у FB і у ВК.
Довідково:

Максим Кідрук народився 1 квітня 1984 року на Рівнещині в селищі Володимирець, Володимирецького району. Максим Кідрук - український письменник, мандрівник, колумніст чоловічого журналу «XXL». Співучасник акції «На Зеландію!» разом із Сергієм Притулою, автор ролика «Азаров, ай-яй-яй!», автор першого українського технотрилера «Бот». За освітою інженер-енергетик. Загалом побував більше ніж у 30 країнах, серед яких: Мексика, Еквадор, Перу, Китай, Чилі, Бразилія, Ангола, Намібія, Нова Зеландія та багато інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus