USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині обурені руйнацією оселі відомої акторки

15 Серпня 2015 11:11
Через бездіяльність посадовців руйнується будинок, у якому народилася відома українська акторка Наталія Ужвій, - повідомляють в облраді.

Із депутатським запитом під час 36 сесії облради 14 серпня звернувся до голови облради Василь Байцим.

Зі слів депутата, до нього звернулися представники комітету захисту національної спадщини щодо знищення унікальної пам’ятки історії Волині – будинку у Любомлі, де народилася видатна землячка волинян Наталія Ужвій. Критична ситуація з будинком склалася внаслідок бездіяльності посадових осіб облдержадміністрації. Депутат просив вжити негайних заходів із розслідування цього факту та надати відповідь про те, що було зроблено, аби зберегти вказаний будинок.

Запит депутати Волиньради підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
нацик Показати IP 15 Серпня 2015 11:31
Липинського уважили на догоду полякам. Стравінського пошанували на втіху москалям і жидам. А Ужвій же наша. Хто буде мати які претензії до держави Україна? Хай і місця не лишиться. І чия у нас влада? Скажіть.
не регіонал до нацик Показати IP 15 Серпня 2015 15:10
Коли Голова міста, відкрито братається з не добитими ригами, а головного ригінала поставив своїм радником, то скажіть, яка це влада і що від її чекати....
іван до не регіонал Показати IP 15 Серпня 2015 15:56
Скажіть що доброго зробили "патріоти" зі "Свободи" та Бют в Райраді? Діють вони ще покруче ригів. Потрібно говорити фактами, а не патриотичними гаслами.
не регіонал до іван Показати IP 15 Серпня 2015 16:52
"діють вони покруче ригів" - а тут в"в подробицях".... може люди не знають...
іван до не регіонал Показати IP 16 Серпня 2015 01:59
Почнем по черзі- де обіцяне розслідування зловживаннь попереднього начальника РОВД(заробітчанина з Киіва і його бригади) в вигляді "наїздів" на підприємців району- тоді постраждали всі, хто хоч щось робить?
Вітя Показати IP 15 Серпня 2015 13:48
новий мер любомльський постарався - хату купив його сусід , а поки ющук (мер) займає кабінет той скористьався нагодою та й розвалив будинок
ДАВНО Показати IP 15 Серпня 2015 14:09
буде новий бар або бунгало павтріота.
Хлоп Показати IP 15 Серпня 2015 15:07
Обуренню українців не має меж! Вже п'ятий рік обуриємося, і кожний рік ВН про це пише))
галина Показати IP 16 Серпня 2015 00:17
Наталя Ужвій це гордість України і Волині зокрема. Вона увійшла в історію української, світової театральної культури. І якби наші чиновники дбали про народ і його історію то по черзі плече підставляли б під цю хату... а врешті розробили б туристичний маршрут і заробляли б реальні гроші у бюджет селища, Волині.Та де там, ми ж їдемо за три девять земель, привозимо якусь незрозумілу і нікому не потрібну річ і співаємо диферамби комусь, а в своїй землі немає пророків...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus