USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині визначили найкращі книги

17 Грудня 2010 09:45
Відомих волинських письменників та поетів – переможців обласного літературного конкурсу «Світ волинської книги – 2010» - відзначили урочисто відзначили в облдержадміністрації.
Всього на конкурс було подано 40 літературних творів, які змагалися у 13 номінаціях, повідомляє «Волинська правда».
Так, у номінації «Поезія» переможцями стали Ольга Ляснюк за книгу «Поцілунки у скло», Олена Пашук за книгу «25-й кадр», Василь Простопчук за книгу «Надхнене мовчання», а також Йосип Струцюк за книгу «Фарватер» та Іван Чернецький за книгу «Подорожник».
У номінації «Проза», за рішенням журі, були відзначені книги Володимира Лиса «Графиня», Андрія Криштальського – «Десятина» та Василя Гея – «Погашений світильник».
У номінації «Проза: літературний дебют» переможцем стала Наталка Максимчук за книгу «Коли ангели не сплять».
Відзначені були і твори для дітей, зокрема у номінації «Література для дітей: за утвердження духовності» найкращими визнано книги Христини Приходько «Творець і творіння», «Подорож по Біблії» та «Життєві уроки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
цимбалюк Показати IP 17 Грудня 2010 20:29
графоманська маячня...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus