USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Перша принцеса планети заспівала про Луцьк

1 Листопада 2014 19:00
«Перша принцеса планети-2014», лучанка Анюта Климовець презентувала кліп на пісню про Луцьк під назвою "Моє місто". Про це йдеться у групі "Я люблю Луцьк".

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що талановита лучанка отримала офіційний титул «Перша принцеса планети-2014» на міжнародному конкурсі краси і таланту «Little Miss & Mister Planet 2014», що відбувся в Созополі (Болгарія). А ще раніше дівчинка отримала офіційний титул «Міні-Міс Україна-Планета».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Супер Показати IP 1 Листопада 2014 21:11
Щоб там не плескали злі язики та заздрісники, а таких яимало знайдеться, АНЮТКА РОЗУМНИЧКА І ОКСАНА ТАКОЖ! ГАРНА ІДЕЯ, ГАРНА ПІСНЯ, СУПЕРОВИЙ НАСТРІЙ ВІД ПЕРЕГЛЯДУ!)))) УДАЧІ АНЮТЦІ ТА ПОДАЛЬШИХ ПЕРЕМОГ!
сашко Показати IP 1 Листопада 2014 21:47
коментар було видалено
Комбат 1 БТрО Показати IP 1 Листопада 2014 23:34
Дякую тобі, Анюто, за гарну пісню про наше місто. Вже 39 днів знаходимося в зоні АТО, в районі Дебальцево. І подивившись цей кліп та прослухавши пісню, - склалося відчуття, ніби вдома побував. Розумію, що Луцьк - найкраще місто... Слава Україні !!!
Комбату від мами Показати IP 2 Листопада 2014 01:18
Дуже дякуємо за хороші відгуки, звичайно нам ще працювати і працювати, але звичайно стараємось. Ми дуже вдячні вам за те що оберігає те нас, і дуже за вас переживаємо. Просимо Бога щоб ця війна чим скоріш закінчилась і ви всі повернутись додому до рідних живими. Знайте ми вас чекаємо дуже дуже.
СТАС Показати IP 2 Листопада 2014 07:13
МОЛОДЕЦЬ!!!!!!!!!!!!!! Гарна дівчинка і гарно співає .НАДІЮСЬ БУДЕШ СПІВАТИ НЕ ГІРШЕ АНІ ЛОРАК! ВІРЮ В ТВОЄ МАЙБУТНЄ.!
Мамі Показати IP 3 Листопада 2014 13:35
Краще свої тисячі, які вкладаєте в цей "шоу-бізнес" віддайте в АТО!!!
мамі до Мамі Показати IP 3 Листопада 2014 23:32
А скажіть будь ласка в чому проявляється ваша допомога бійцям в АТО, як часто ви разом з дітьми буваєте в місцевому госпіталі. Анюта неодноразово там була, і з виступом і просто щоб занести гостинці. І жодного разу вона не прийшла без листа чи малюнка для солдат. І якщо перший лист ми писали разом, то тепер вона малює, пише і тільки тоді нам показує. І коли останній раз вона готувалась до відвідування хлопців у госпіталі, бо ми прочитали у волонтерів на сторінці,що не вистачає печива, варення, цукерок, то малюнок був присвячений нашому місту - Луцький замок зі словами "СЛАВА УКРАЇНІ". І коли потрібно телефони їм поповнити, чи коли не вистачало грошей на жетони............ Звичайно простіше сидіти в інтернеті.....
1 Показати IP 3 Листопада 2014 17:21
нічого особливого в цієї дівчинки немає, окрім батьківських грошей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus