USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Проектом «Волинь туристична» зацікавилися японці

29 Грудня 2013 21:49
Проект "Волинь туристична", який презентували у Луцьку в стінах Замку Любарта влітку 2013 року, об’єднує мандрівні шляхи п’яти областей – Волинської, Рівненської, Тернопільської, Житомирської та Хмельницької.

Цей проект вже активно презентують за кордоном, інформують у прес-службі Рівненської ОДА.

Так, нещодавно про нього дізналися у Німеччині. Представлений на тамтешньому туристичному заході, проект отримав схвальні відгуки. Місцеві експерти пообіцяли розповідати про цей продукт і на інших подібних форумах. Тема для них є цікавою ще й тому, що серед етносів, які історично проживали на теренах Великої Волині, були й німці.

Разом із тим цьогоріч "Волинь туристичну" презентували в Астрахані. Там відбувався міжнародний культурно-туристичний форум Прикаспійського співробітництва. Крім того, мандрівний проект представили під час ХХ Міжнародного туристичного салону UITM'2013 у Києві, XI Міжнародної асамблеї туристичного бізнесу в Одесі, а також V Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалю в Тернополі та Одеського туристичного фестивалю. Тим часом серед тих, хто зацікавився проектом, були японці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
шанувальник туризму Показати IP 30 Грудня 2013 08:36
В галузі туризму області є перші (хоч і невеликі), результати копіткої праці голови міста Миколи Романюка. Все робиться злагоджено і поступово. Туризм - галузь делікатна і трудоємка, тому тут не може бути, як в Остапа Бендера: утром - стулья, вєчером - дєньгі. Спасибі міському голові!
в захопленні до шанувальник туризму Показати IP 30 Грудня 2013 21:13
Оце лизнув - зараховується)))))))))))))))
лучанка Показати IP 30 Грудня 2013 11:13
І що в тому туризмі робиться, де інформація? проводять два-три заходи в рік

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus