USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Територія молодіжної активності у Луцьку. АФІША

19 Серпня 2015 23:00
Територія молодіжної активності - це заходи, що розраховані на всі вікові категорії, тому і дорослим, і дітям не доведеться нудьгувати під час свята, - повідомляють організатори.

Протягом 23-24 серпня із 12:00 години до 22:00 години у Парку культури і відпочинку імені Лесі Українки лучан та гостей міста очікує безліч цікавинок та сюрпризів.

Серед дитячої програми – веселі старти для наймолодших українців, конкурс вишиванок для справжніх україночок, конкурс для підлітків «Рухливі букви», танцювальна вікторина тощо. Любителям шалених емоцій пропонують екстрим-арену, танцювальні шоу від колективів з Рівного та Луцька.

Проект «Вуличний перукар» здивує усіх неймовірними зачісками у патріотичному стилі.

Окрім цього, для гостей підготували проект «Караоке Премія», проект «SAX&Dj», ДИСКОпарад з найкращими ді-джеями та МС (Dj PANAZZ / Dj SCAMP / Dj LEON / Dj ART / Dj PLUR / DMC SALVADOR / MC ZAGHYGALKIN).

Організатори заходу запевняють, що унікальне вогняне і світлодіодне шоу не залишить нікого байдужим. Чудові емоції подарують виступи учасників проекту «Просто Посиденьки» від профкому студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, учасниці шоу «Х-Фактор» і луцьких гуртів, зокрема, запального фольк-колективу «Давня Казка». Гості свята матимуть можливість насолодитися виступом спеціально запрошеного популярного гурту «МЕРІ».

Придбати оригінальний сувенір на згадку про святкування лучани та гості міста зможуть на ярмарку «Hand made» та у Патріотичній лавці. А історичні локації («Лицар у кожному з нас», «Козаччина – епоха доблесті», «Друга світова в історії Волині», «Сучасна битва за незалежність») допоможуть відвідувачам відчути себе у певній історичній епосі України.

Кожен, хто прийде у національному костюмі, зможе долучитися до «Алеї у вишиванці» – хвилі єднання. Під час дійства також відбудеться конкурс «Міс Україночка 2015». Найкращі ведучі Луцька, а також переможці телевізійного проекту «Розсміши коміка» з Тернополя та Рівного, не дадуть нікому засумувати.

Спогади про святкування Дня міста та Дня Незалежності залишаться не лише у пам’яті гостей, а й у професійних фотосесіях та відео, - кажуть організатори розваг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus