USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку Макс Кідрук презентує новий триллер

24 Вересня 2014 18:15
Презентація роману-катастрофи та детективу відбудеться в Луцьку. Автор бестселерів «Бот» та «Твердиня» Макс Кідрук представить трилер «Жорстоке небо». Презентація відбудеться у четвер, 25 вересня, о 19:00, у Палаці учнівської молоді (ПУМ, дискозал, вул. Шопена 18).

Головна героїня роману – молода дівчина – не за спеціальністю вимушена нести на собі тягар розслідування авіакатастрофи українського літака на території Франції. За волею письменника вона постійно потрапляє у настільки складні і моторошні ситуації, що читача мимоволі пересмикує від реалістичності описаного. В книзі не бракує і "розрядних", комічних сцен: їх забезпечують найближчі люди героїні – чоловік та малолітні діти, також не останню роль зіграв кіт із життєвим прізвиськом Грубодупенко.

Вже не вперше Макс Кідрук презентує свої книги в Луцьку, щоразу приємно дивуючи слухачів. Презентація, тривалістю в дві години, міститиме розповідь про формування фабули та персонажів роману, на глядача чекає короткий екскурс у принципи літакобудування та пояснення “ключів” до “Жорстокого неба”. Окрім цього, відразу можна буде придбати книгу та отримати автограф.

Варто зауважити, що кожен відвідувач презентації своєю присутністю підтримує українську армію, адже згідно з рішенням організаторів частина вартості кожного квитка буде перераховуватися на потреби учасників АТО.

За квитками звертайтеся: (098) 630-58-12, (099) 618-59-43 (Тетяна).

КВИТКИ:
попередній продаж - 20 грн у день заходу - 30 грн
Додаткову інформацію можна знайти у спільноті

Додатково:

Макс Кідрук - український письменник, мандрівник, за освітою інженер-енергетик. Написав 14 книг, серед нагород автора – премії конкурсу «Коронація слова», «Книга року» від журналу «Кореспондент». Романи перекладаються російською та польською мовами, очолюють рейтинги українських книгарень.

Організатори дійства – мистецьке об’єднання «стендаЛь».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
HDR Показати IP 24 Вересня 2014 18:35
Бот читав, сподобалось,
Тоже читав Показати IP 24 Вересня 2014 20:11
Твердиня по ярче..
Джулія Показати IP 25 Вересня 2014 10:41
Книгу куплю, а от на презентації зекономлю (хоч і хотілося б піти). Се ля ві :-(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus