USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку – нова арт-галерея від художниці Наталки Грабовецької. Фото

1 Грудня 2016 10:07
Луцька художниця-абстракціоністка Наталка Грабовецька відкрила картинну галерею, де окрім власних робіт молодої мисткині представлені твори відомих українських художників. Відтепер поціновувачі сучасного українського мистецтва мають нагоду не лише отримати естетичне задоволення від перегляду експозиції, а й придбати картину, яка припала до душі.

Відкриття арт-галереї NO PINK SUGAR відбулося 29 листопада у торговому центрі «Гранд-Волинь».

Богемна мистецька атмосфера була витримана у всіх деталях: від портрету олівцем усім бажаючим та шампанського гостям заходу до класичного музичного супроводу. На подію завітали усі, хто небайдужий до сучасного українського мистецтва. Серед гостей були помічені і депутати обласної та міської ради, а також Митрополит Луцький та Волинський Михаїл.
Наталка Грабовецька
Наталка Грабовецька
На виставці експонують роботи авторки мистецького проекту Наталки Грабовецької та відомих волинських художників Андрія Русановича та Олі Кучми.
Особливу увагу присутніх привернула картина господині вечора Наталки Грабовецької «Півник та куріпка». Цікаво, що натури, з яких малювала картину художниця, - чорні півник та куріпка – доповнили експозицію своєю особистою присутністю.
Зі слів менеджера та співзасновника проекту пані Анни, відвідувачів галереї будуть постійно дивувати. Так, експозиція буде постійно оновлюватись як роботами художників-початківців, так і антикваріатом.
«Ми несемо до людей багатогранне мистецтво. Усі художники творять у своїй особливій манері. А наше завдання поєднати те, що непоєднуване, і дати можливість лучанам насолодитись гармонійною експозицією» - додає співзасновниця галереї Анна.

Варто зауважити, що організатори виставки потурбувалися і про особливий подарунок для відвідувачів заходу. Зокрема, усі бажаючі могли отримати власний портрет олівцем у виконанні талановитої портретистки Ірини.
Гості, які прийшли на відкриття нової виставки, вітали творчий тандем Наталки та Анни, бажали натхнення у творчості, дарували квіти та подарунки, зітхали біля картин, потягували шампанське і багато фотографувались.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 1 Грудня 2016 10:46
Первая выставка, где почти все работы радуют душу (судя по фотографиям)!
сергій Показати IP 1 Грудня 2016 11:04
«Гранд-Волинь» це де?
Ганна.Так . Показати IP 1 Грудня 2016 15:29
Так. Гроші вирішують все. Богема. що сама себе так називае. Ще недавно пані Наталя не вміла малювати. Тепер власниця галереі. Дивуе присутність Зоі Михайлівни. Але за галерею раді.
deza до Ганна.Так . Показати IP 1 Грудня 2016 21:46
Зоя Михайлівна на "бойовому посту". Вас це дивує?
Наталя до Ганна.Так . Показати IP 26 Лютого 2018 10:15
Ще нещодавно пані Наталя не вміла ходити, говорити, то що?
Вася Показати IP 1 Грудня 2016 16:59
А ЧОМУ ТАМ НЕ МАЄ РИЖКОВА, ДОМАНСЬКОЇ, МУСІЙ, КОТЛЮКА, ШЕЛЕПА, КУШНІРА, ТА ІНШІХ ДАРМОЇДІВ? шампанське на халяву було........
Лариса Показати IP 1 Грудня 2016 22:31
Раніше мажори для своїх тупих бабів відкривали "Салони краси" тепер Галереї щоб погралася 2 роки в розумну і не заважала знайти йому собі другу.
Вільний художник до Лариса Показати IP 26 Лютого 2018 10:09
Не заздріть
не заздрю Показати IP 2 Грудня 2016 15:25
цікаво, чия жінка?
Обізнаний Показати IP 4 Грудня 2016 21:28
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus