USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку – нова виставкова зала

25 Грудня 2013 10:57
В артгалереї Волинської організації НСХУ з’явилася нова виставкова зала – Нижня. Першими взялись обживати її двоє молодих креативних художників – Каріна Арутюнян та Іштван Кус, інформує Волинська газета.

Вона вихованка Ковельської гімназії і дитячої художньої школи, студентка 4 курсу Інституту мистецтв Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, він закінчив Луцьку ЗОШ 15 та ЛДХШ, зараз навчається у Львівській національній академії мистецтв.

«Пострадянська селянка» – перша персональна виставка пари, яка все робить спільно і завжди хоче бути разом. На огляд виставлено дванадцять полотен, серед яких один триптих.

«Початок миті», «Журба», «Материнство», «Фіалка», «Доярка», «Урожай», «Колосок», «Традиція», «Вічна мить» написані олією у форматі 60 на 80. Хоч і використано різні кольори, автори зізнаються, що головне у їх роботах – метафорика, мистецький девіз, філософія творення, асоціативність змісту («в образі Пострадянської Селянки виступав образ культури»).

Втім, художники нікому не хочуть нав’язувати ні своїх поглядів, ні трактування ідей. Хай кожен «ловить» власну емоцію, включає асоціативне мислення і насолоджується відчуттям зустрічі з мистецтвом, кажуть вони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Факт Показати IP 25 Грудня 2013 12:22
Хороші люди. Успіхів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus