USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку родинним фото допоможуть онкохворим діткам

15 Травня 2015 18:38
Проект «Родинне фото» реалізується у Луцьку. Перехожі безплатно отримують гарну світлину від професійного фотографа.

Проект «Родинне фото» стартував сьогодні, 15-го травня, на Театральному майдані й триватиме до 20.00 години.

Всі охочі можуть зробити гарне родинне фото та долучитися до благодійності. Про задум розповідає співорганізатор заходу Анна Єкименко-Поліщук.

«Сьогодні День родини і ми вирішили провести такий захід, аби популяризувати сімейні цінності, щоб наші лучани пам’ятали про те, що необхідно цінувати ближніх, які поряд з нами, і ці прекрасні миті життя, коли ми зі своїми близькими людьми. Мабуть, не кожен має змогу отримати гарну сімейну світлину, яку нині зробить один із фотографів міста, а ми таку можливість даємо, ще й безплатно. Окрім того, проводимо благодійний збір коштів для дітей, які хворі на рак. У нас стоїть скринька від Благодійного фонду «СТОПРАК», кожен скільки може – кидає в неї», - розповідає для Інформаційного агентства Волинські Новини Анна.

Аби світлини не були схожі одна на одну, організатори принесли із собою чимало реквізитів, прикрас та декорацій.

Дійство зорганізували: студія звуку «Октава», фотограф Ярослав Близнюк, студія свята «Кулька-булька» та квітковий магазин. Захід відбувається за підтримки відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради.

Про суму зібраних коштів організатори прозвітують після завершення заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus