USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У центрі Луцька покажуть кіно на вулиці

2 Червня 2014 18:49
Кіно просто неба презентують у Луцьку. Сьомий нічний кіноперегляд відбудеться 7 червня о 21.00 на стадіоні СНУ імені Лесі Українки. Про це повідомив організатор проекту “Lutsk night cinema” Захар Ткачук у соціальній мережі.

З його слів, цьогорічний сезон відкривається чудовим фільмом «Пропала грамота» за участю Івана Миколайчука. У стрічці йдеться про пригоди козаків Василя та Андрія, які вирушили з гетьманською грамотою до цариці у Петербург, а після цього – про їхнє благополучне повернення в рідну Диканьку. Фільм знятий за мотивами однойменної повісті Миколи Гоголя.

Нагадаємо, проект “Lutsk night cinema” популяризує здоровий та приємний відпочинок. Кіноперегляд відбуватиметься без алкоголю та цигарок. Тому усіх охочих подивитися кіно під нічним небом організатори просять утриматися від куріння та прийти без алкогольних напоїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 2 Червня 2014 21:20
Безкоштовно?
Туристка до Я Показати IP 3 Червня 2014 07:58
Минулі рази перегляд був безкоштовний, але при вході стояла скринька для пожертвувань.
Джулія Показати IP 3 Червня 2014 10:39
Дуже актуальний і "ще ніким не переглянутий" фільм.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus