USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У «Грандперсона кафе» пропонують вишукані фуршети

15 Червня 2010 15:08
В Європі традиційними стали фуршети після проведення переговорів, презентацій, ділових зустрічей або ж як варіант святкування Дня народження.
Щоб організувати фуршет на високому рівні, необхідні кваліфіковані помічники.
«Грандперсона кафе» пропонує послуги з організації фуршету - починаючи з вибору продуктів і закінчуючи обслуговуванням персоналу.
Заклад гарантує відмінне обслуговування з врахуванням усіх побажань, забезпечення вишуканої святкової атмосфери, смачні та вишукані страви. Працює літня тераса.
У «Грандперсона кафе» обіцяють індивідуальний підхід і кажуть, що як ніхто вміють робити свято неповторним.
Довідково:
Фуршет (від фр. fourchette – виделка) – спільний прийом їжі, коли запрошені їдять стоячи, вільно вибирають страви і напої. Особливістю фуршету є також те, що з приборів використовується лише виделка.
Основною перевагою фуршету є те, що гості мають можливість вільно пересуватись по залу і спілкуватись з колегами та друзями. Меню фуршета різноманітне і включає в себе канапе, холодні та гарячі закуски, фрукти та десерти.

Адреса «Грандперсона кафе»: Луцьк, вул.Кривий Вал, 34 БЦ ГРАНДПЕРСОНА т. 28 28 38




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ЛітРедактор Показати IP 15 Червня 2010 22:10
І скільки ж вартує хоча б скромненький фуршетик?..
ГРАНДПЕРСОНА КАФЕ до ЛітРедактор Показати IP 16 Червня 2010 18:26
У своїй роботі ми практикуємо індивідуальний підхід до кожного Гостя. В залежності від події та особистих побажань, складається вартість фуршету. Більш детальну інформацію,Вам радо нададуть у ГРАНДПЕРСОНА КАФЕ, що у Бізнес центрі ГРАНДПЕРСОНА Кривий Вал, 34 т. 28 28 38
АРМАДА Показати IP 15 Червня 2010 22:59
Супер був на одній вечірці просто вразила. Кращих ресторанів в нашому місті і немає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus