USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Луцьку стартував новий сезон КВН. ФОТО

20 Вересня 2010 14:29
В Луцьку 19 вересня розпочався третій сезон всеукраїнського фестивалю команд КВН «VolFest 2010» – перемогу здобула команда зі Львова.
Загалом у першій грі нового сезону змагалось чотирнадцять команд з Луцька, Ковеля, Рівного, Житомира, Львова та Києва.
Оскільки до участь у фестивалі запросили багато команд, гра складалась лише з двох конкурсів – «Привітання» та «Розминки». Лейтмотивом гри стала фраза «Ми розпочинаємо сезон змін».
Змін у новому сезоні відчутно побільшало, розповів голова Ліги КВН «Волинь» Валерій Пельц.
«Дещо змінились декорації – стали значно привабливішими. З’явилось багато нових команд, зокрема і з Луцька, а також сама назва дійства», – пояснив він.
В ролі ведучого, як і обіцялось, побачили Андрія Зубенка, який раніше виконував роль судді. Змінився і склад членів журі. В першій грі сезону майстерність та якість жартів команд оцінювали колишні кавеенщики – Вадим Максимчук, Андрій Лев, Руслан Місюк, Олександр Мельник, а також заступник начальника обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ігор Дмитришин та власне організатор дійства Валерій Пельц.
Жартували кавеенщики про політику, футбол, алкоголь, «гопників», село. Крім того, декілька жартів пролунало і на адресу екс-ведучого Сергія Абрамчука.
Багато жартів стосувалось й Віктора Януковича: одні говорили його голосом, інші натякали на «бурхливе минуле» Президента, а деякі не забули пожартувати й про дружину. Про Віктора Ющенка та Юлію Тимошенко жартів не було, як раніше.
Не оминули своєї увагою гумористи й «вічні теми» про хуліганів з 40-го кварталу та ДПЗ. Свою обізнаність із такою специфікою Луцька демонстрували не лише місцеві команди.
Відтак за підсумками трьохгодинної гри перемогу здобула команда зі Львова «Колєжанки». На другому та третьому місцях опинились «Ранетки» із Житомира та луцька жіноча команда «Емансіпе» відповідно.
«Загалом в сезоні візьме участь 21 команда. В кожній грі змагатимуться між собою по сім команд. В жовтні, листопаді та грудні пройде три гри одних четвертих. В лютому і в березні ми проведемо півфінали. А у травні буде фінальна гра. До нас, до речі, навіть приїде команда з Молдови – їх можна буде побачити вже наступної гри, яка відбудеться вже 28 жовтня», – розповів Пельц.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
орест Показати IP 21 Вересня 2010 07:48
Лажа повна... А "жарти" про Шибу приїжджих команд-це проплачена Пельцу Романюком політична штука. Невдячна повія цей Пельц-скільки Шиба йому допоміг!А новий ведучий-це взагалінезрозуміло що:абсолютно не емоційний,без вогнику,ні риба ні мясо.ВАЛЄРО,ДЕГРАДУЄШ ПОВНІСТЮ,СЕЛО Є СЕЛО!
орест Показати IP 21 Вересня 2010 07:49
Лажа повна... А "жарти" про Шибу приїжджих команд-це проплачена Пельцу Романюком політична штука. Невдячна повія цей Пельц-скільки Шиба йому допоміг!А новий ведучий-це взагалінезрозуміло що:абсолютно не емоційний,без вогнику,ні риба ні мясо.ВАЛЄРО,ДЕГРАДУЄШ ПОВНІСТЮ,СЕЛО Є СЕЛО!
тимоха Показати IP 21 Вересня 2010 07:54
Зубенко-ніякий!!!
дог Показати IP 21 Вересня 2010 08:04
У ПТУ на квн цікавіше. До чого докотився Пельц-просто жах!!!
рома Показати IP 21 Вересня 2010 08:21
Приїхав з забитого села вчитися до міста файний хлоп Валєра Пєльц,закінчив універ,женився на дівці,яка нічого,окрім язиком молоти,не вміє.Та валєра і сам робити нічого не хоче-а жити за шось треба!От і почали БОНІ і КЛАЙД МОЛОДІЖНОГО РУХУ розводити народ на поїздках на студреспубліку у Крим,НА КВН-ах.Аше вибори на носі,За місце у списку Майї башляти треба... (ІСТОРІЯ КВН-у ЛУЦЬКА .ТОМ 1 І ОСТАННІЙ)
єдік Показати IP 21 Вересня 2010 08:35
Шуткі плоскі,ведучий-відстій,геть не смішно!
петро Показати IP 21 Вересня 2010 08:40
А Романюк то щасливий-дав гроші,шоб Шибу Пельц з пельценятками опустив! Валєра постарався-дав завдання приїжджим! ФУ,ЯК НЕГАРНО за 2000 грн. продаватися!
зоя Показати IP 21 Вересня 2010 08:42
Я думала,поржем,а там повний смур і плоскота-особєнно ведущій!
дора Показати IP 21 Вересня 2010 09:45
А як Зубенко лажався- просто кошмар!
ося Показати IP 21 Вересня 2010 09:47
Рівень сільського клубу!
електорат Показати IP 21 Вересня 2010 09:50
Абрамчук був краще...Пельц йоговикористав і схіляв.
Андрій Зубенко Показати IP 21 Вересня 2010 13:08
Добрий день всім критиканам. Я згідний, що деякі помилки в роботі мною були допущені, але це не страшні лажі, як написала Дора. Що означає плоскота? Поясніть. Можливо, я чогось не розумію в КВНі, але ведучий не повинен перетягувати на себе ковдру в КВНі, не повинен перегравати. Запам'ятайте: головні на сцені це команди. І, взагалі, провести корпоратив, весілля, вечірку і КВН - це дуже великі різниці. Увімкніть центральні канали і переконайтесь, що я кажу правду. Писати гидоти вміє кожен, а от до конструктивної критики доходить дуже рідко. Шкода.
Ореста Показати IP 21 Вересня 2010 13:22
Ха-ха-ха... "Абрамчук був краще"... Його рівень - це "рєспєкт, уважуха і благодарочка" спонсорам. Ведучий КВН вам не клоун, шановні. Я була на заключній грі минулого і на першій грі цього сезону, тож можу порівняти обох ведучих... А всім "великим", але з малої літери знавцям КВНу, раджу грамотно навчитися писати...
ххх Показати IP 21 Вересня 2010 13:25
Шутки отстой говорите??? Да просто половина команд шутила умно, а вам подавай гавно, жопу и сиськи, по этому в ПТУ КВН для Вас смешнее!!! А ты хоть одну смешную умную шутку сам напиши, а потом критикуй других!!! А ведущий был нормальным он не дожен как клоун прыгать по сцене и смешить зал, для этого КВНщики на сцене!!!
Mirna Показати IP 21 Вересня 2010 13:28
Зубенко гарно себе показав! Та шо там - чувак отакенний досвід має!!! Хоча Абрамчук теж кльовий, але в нього надто багато суржику - а це так ріже слух...
команда КВН Показати IP 21 Вересня 2010 13:38
- Дуже не гарні коменти і взагалі як так можна ** обложувати свою лігу , наскількі я розумію писали коментарі всі тутешні .... краще б Ви подякували командам і їх обкритикували.... що краще викинути , виправити і так далі. дякуємо всім Лутчанинам .... - Дякую . Рівне
Лагода Показати IP 21 Вересня 2010 18:32
Фестиваль, як фестиваль... був не дуже смішний, але сміху було досить. Команди залишають найкращі жарти на сезон.. чи Ви хотіли щоб було "Вау" "Бомба" "Взрів" "Красавчікі", а потім на 1/8 пролетіти?
знаючий Показати IP 21 Вересня 2010 22:52
Зубенко зовсім нікакой ведучий-харизмою і не пахне,а ше смурний до безобразія.
Спостережливий Показати IP 21 Вересня 2010 23:34
Давно такого не памятаю щоб скільки коментаторів в один момент коментували один і той же матеріал, а тут подивився статистику коментів і ось що виходить. орест Сьогодні 7:48 орест Сьогодні 7:49 тимоха Сьогодні 7:54 дог Сьогодні 8:04 рома Сьогодні 8:2 єдік Сьогодні 8:35 петро Сьогодні 8:40 зоя Сьогодні 8:42 Перша думка прийшла в голову, що це коментування діло рук однієї людини, наприклад торгового агента по алкоголю , чи місцевого пянички , які в компютерному клубі зайшли на годинку вилити душу та пожалітися на Пельца... ... а далі хтось з них знов дорвався до інтернету на 5 хвилин і от вам будь ласка)))) дора Сьогодні 9:45 ося Сьогодні 9:47 електорат Сьогодні 9:50
діна Показати IP 22 Вересня 2010 01:34
Зубенко, ти класний і профі))))))
юта Показати IP 22 Вересня 2010 08:39
МУЖ жона такі хороші- в квн-і миють гроші,Майя миє,болять руки-а Валєрі не до скуки;БО ЗА КОЖЕН ЇХНІЙ ГЛЮК ВЗУЄ БОС ЇХ РОМАНЮК...ГРОШІ ВМІЄ РАХУВАТИ ПРИВАТБАНКУ ВІЧНИЙ ТАТО...ДАСТЬ 2 ШТУКИ НА РЕКЛАМУ,ШОБИ ДВА ЗАЇЖДЖИХ ХАМИ ОПУСТИЛИ ДЯДЬКА БОДЬКУ,,,ЩЕ 100 грам НАЛЛЄ ВОЛОДЬКА В АНТИШИБІВСЬКИЙ РЕФРЕН-ОТ ВАМ ПЕЛЬЦА "КВН"
Фоб Показати IP 22 Вересня 2010 09:36
xxx: "Шутки отстой говорите??? Да просто половина команд шутила умно" Шановний ххх, мені нажаль недовелося побувати на грі, але все ж таки коментар Ваш покритикую. Я сподіваюсь Ви бачили КВН не тільки в Луцьку і знаєте, що в кожному місці зал "хаває" різні жарти. Одна аудиторія полюбляє "умні шуткі", іншій більш подобається плоский гумор, тупнякі... десь люблять музичні жарти, переробки пісень тощо... Але це не ділить аудиторії на тупих і розумних! З таким відношенням до споживачів КВНу краще взагалі немати з цією грою (образом жизні) нічого спільного. Якщо ще якісь команди не знають - відкрию величезний секрет: в Луцьку дуже сильно заходить картінка! Побільше показух, реквізиту. Термінал Б - зумів це зробити і стали улюбленцями публіки... Ну і про жюрі непотрібно забувати, для них однієї картінки замало... Залишається все це якісно і розумно змішати в яскравий коктейль і результат не змусить себе чекати))) А сірий і чорний гумор заходить скрізь - хоча він теж не залежить від єдиного слизького слова... Щодо коментарів вище - не розумію кому Ви такими словами робите гірше.
лівер Показати IP 22 Вересня 2010 15:17
Сергій Абрамчук (для тих хто не вкурсі хто це такий - колишній ведучий) не може заспокоїтись з тим що волинський КВН вийшов на новий, якісний, рівень без нього коханого. а зубенко дійсно показав що ведучий в квн не клоун, як це було до того
Сергій Абрамчук Показати IP 23 Вересня 2010 13:03
Дуже дякую за купу критики в мою сторону,але мушу запевнити вас ,що ніякого відношення до коментарів цієї статті я не маю.І прошу не обливати грязюкою моє ім"я.
123 Показати IP 25 Вересня 2010 13:23
Друзі!!! Краще б ви тут не критикували одне одного, ведучого та команди....а посприяли і збобили усе можливе, щоб наступні ігри були смішні і цікаві для всіх... з форматом не тільки візуальних жартів...щоб і добрий смішний текстарь був...адже зал потрібно привчати до різнопланових жартів...а ці критикування одне одного не до чого не доведуть)))Працювати, працювати та Удосконалюватися!!!...тоді всі будуть задоволені)
Анатсасія Передрій Показати IP 7 Жовтня 2010 13:36
Хочеш уникнути критики - нічого не роби, нічого не кажи і взагалі будь ніким! Ті, хто себе показують на якісному рівні заслуговують гідної оцінки! Андрію, не звертай уваги на цю дурню. Зубенко рулить!:)
4POK Показати IP 25 Листопада 2010 15:43
Шановні,хочу Вас запевнити, що якість гумору на фестивалі була доволі високою, так команди зазвичай привозять "розрив", як мінімум на чверть фінал і т.д. З приводу ведучого: кожна людина - індивідуальність, а критикувати одного, аби вигороджувати іншого - тупо. Про проплачені ігри та жарти, хочу ВСІМ сказати, що в Луцьку таке не практикується, навпаки нам не пустили дууууже смішну мініатюру про Шибу, де ми його хотіли показати в образі "гопа". Якщо вже критикуєте - критикуйте тверезо та доречно, бо тут не критика,а лише особисті, суб'єктивні враження від "фесту". Дякую організаторам ліги. (Ковель)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus