USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Волинська телерадіокомпанія відсвяткувала 70-річчя. ФОТО

15 Листопада 2010 16:32
Волинській обласній державній телерадіокомпанії виповнилось 70 літ. Святкову дату відзначали 13 листопада на урочистостях у Палаці культури міста Луцька.

Привітати з ювілеєм ВОДТРК прийшли представники влади, колеги та друзі телерадіокомпанії.

Вітали іменників міський голова Луцька Микола Романюк, заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк, радник голови Волиньради Володимир Банада. Посадовці вручили окремим працівникам телерадіокомпанії почесні грамоти, подяки та цінні подарунки. Бажали здебільшого плідної роботи та творчих звершень.

Окрім місцевої влади, на ювілей до ВОДТРК прибули й представники Державного комітету телебачення і радіомовлення Володимир Горбунов та Сергій Абрамов, які передали вітання від свого керівництва та відзначили роботу волинських журналістів.

В ході тригодинної урочистості згадували історію телерадіокомпанії, найвидатніших працівників, міркували про регіональну журналістику. Усе це підкріплювали найцікавішими кадрами з життя ТРК та виступами самих же працівників телерадіокомпанії. Завершилось дійство святковим фуршетом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
дідо Показати IP 15 Листопада 2010 18:30
кому потрібне телебачення,яке ніхто не дивиться ?... тільки влада використовує для піару... ВОЛИНЬСЬКЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ-ЦЕ ГРОШІ У СМІТНИК.
Сема до дідо Показати IP 15 Листопада 2010 21:45
Тупий ти дідо.
СЕЛЯНИН Показати IP 16 Листопада 2010 08:08
ДІДО. ТВОЇ КОМЕНТАРІ, ЯК І ТИ - БЛЮВОТА.
бабо Показати IP 16 Листопада 2010 09:56
нонсенс. виявляється "ніхто" може ще й коментарі писати:)
Анатолій Котлюк Показати IP 16 Листопада 2010 12:08
Цілком погоджуюсь. Прірва державних грошей іде на канал. От не розмуію для чого видають ту "телерадіогазету" і так достатньо газет на волині. І взагалі дуже подобаєтсья ідея з закритям всіх державних ТРК і створення одного громадського каналу...
бабо Показати IP 16 Листопада 2010 23:21
от любите побазікати, про те в чому не розумієтесь! ви хоч собі уявляєте, що таке "один громадський канал"? не хочете читати "Телерадіогазету" - не читайте, не хочете дивитись ВТ - ніхто ж не заставляє... ВТ від того багато не втратить. Але звідки така злоба? Люди, будьте добріші і навчіться поважати чужу працю!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus