USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинське телебачення хоче знімати серіали

7 Лютого 2011 15:40
Протягом 2011 року планують завершити будівництво телецентру Волинської телерадіокомпанії на вулиці Горького в Луцьку.

Про це 7 лютого повідомила генеральний директор ВОДТРК Ольга Куліш.

Депутатська комісія з питань бюджету рекомендувала виділити 300 тисяч гривень для реконструкції центру на вулиці Горького в Луцьку (колишній кінотеатр «Батьківщина»).

Як зазначила Куліш, на ремонт приміщення протягом 12 років вже вклали 700 тисяч гривень.

У зверненні від ВОДТРК йдеться, що лише Волинська область із усіх прикордонних у державі, напередодні чемпіонату з футболу «Євро-2012» може залишитися без телецентру. Попри те, що будівельна готовність першої черги цього об’єкту – 70%.

Проти фінансування телецентру в нинішньому році виступив депутат Анатолій Грицюк. Він вважає, що нині є більш нагальні проблеми, які потребують фінансування. Наприклад - потреби фінансувати школу в селі Липини, галузь освіти інвалідів, електрифікації села Люб’язь.

Приміщення майбутнього телецентру на Горького Грицюк запропонував передати у державну власність, аби та фінансувала розвиток телебачення. Нині приміщення знаходиться в комунальній власності.

Проте, пропозицію депутата не підтримали колеги. Двоє членів комісії, які є одно партійцями Грицюка - Олександр Свирида та Олександр Хоміч - утрималися при голосуванні.

«Для того, аби телебачення повністю переїхало на Горького,12, з приміщення радіо, де зараз знаходиться апаратна і точка виходу в ефір, потрібно 500-700 тисяч гривень. Ми так мріємо, що це вже можна буде зробити цього року», - зазначила Куліш.

Як зазначив заступник з технічних питань ВОДТРК Микола Главацький, якщо телецентр добудують, Держтелерадіо України готове надати близько двох мільйонів гривень на апаратуру і обладнання для центру.

Куліш переконана, що коли центр запрацює - телевізійний продукт для глядачів поліпшиться і урізноманітниться.

«Ми зараз в одній студії виготовляємо п’ять годин власної продукції щодня. Тут читає ведуча новини в прямому ефірі, бігом вилітає з кадру, розвертають оператори камери, бо починається прямий ефір… В нормальному телецентрі – студії розведені. Бажано також мати студію, аби знімати художні передачі», - пояснила генеральний директор ВОДТРК.

«З мене жартують, але на Волині можна знімати й власні серіали», - каже Куліш.

Куліш зазначила, що після того, як буде зроблено ремонт приміщення і оснащені студії - в Центрі можна буде знімати навіть серіали. Проте, остаточної дати, коли вітчизняні "мильні опери" запустять по ТБ - генеральний директор поки що не назвала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
сценарист Показати IP 7 Лютого 2011 16:12
Вона-О.Куліш Він-С.Пирожко Весільний генерал-Б.Клімчук Мати молодого-К.Ващук кучер-В.Войтович Запорожці- хлопці глибоко за 50 на чолі з М.Романюком (далі буде)
Шанувальник ВТ Показати IP 7 Лютого 2011 16:12
Спершу розберіться, щоб ваші оператори навчилися себе вести пристойно, а не блювали в Драмтеатрі на прем’єрі "Лісової пісні", ну а потім вже можна і за серіали братися
M Показати IP 7 Лютого 2011 16:53
Серіали ВТ будуть дивитись хіба в електрофікованому Люб’язі. Це справді прикол, лампочці ілліча вже 94 роки, а деякі села Волині ще й досі без електрики.
Хочу серіал! Показати IP 7 Лютого 2011 17:00
З творчим потенціалом ВТ (вічний вождь і наставник Пирожко, Куліш і Пеценюк та інший “молодняк”) можна серіали хіба що про геріатричний будинок знімати! Сюжет простий: вічний наставник та 10-ти кратно “заслужений” генерал козацього війська Пирожко у парадному кителі невідомо якого козацтва розповідає про свої творчі заслуги та нагороди. Вищеназвана публіка з невтомною увагою та виразом безмежної любові на пиках уважно по-комсомольськи слухає “наставника”. Десь на рівні 2754 серії, як у кожному пристойному серіалі, С.К. , через непосильно важку працю над редагуванням “Телерадіогазети” занедужує на амнезію і... починає по другому колу ділитись з “молодняком” своїми спогадами, досягненнями, демонструвати нагороди та неодмінно повчати. Бюджет, як бачимо, не великий — і однієї кімнатини у новій студії цілком вистачить. Гарантую "Оскар" у номінації “Рвотний порошок ХХІ століття”!
фотограф-знімальник Показати IP 7 Лютого 2011 19:10
Серіали? Не той випадок. Волинське телебачення може знімати лише на мобільник. Компанія не має інтелекту, культури, знань, професійної підготовки. Ці "знімальники", куди б з ними не поїхати, сплять в тарілці з драглями. Як ніби вони ніколи горілки не бачили. Ганьба! Вам такого матеріалу вистачить на три серіали. Про вашу деградацію. Знімайте, тільки гранчаки замовте, бо вони вже зняті з виробництва. Ви тільки з них пєте. Назвіть серіал "Солодкий сон в драглях".
ЧУЙна Показати IP 7 Лютого 2011 19:35
Цікава послідовність новин: Волинське телебачення хоче знімати серіали Дімі Білану стало погано на зйомках )))))
Dj Показати IP 7 Лютого 2011 20:36
Волинське телебачення - отстой!!!!!! Вони нормальних сюжетів і передач не роблять, а ще захотіли серіали знімати...нема слів. А слабо шоу зробити "Стань мільйонером"? =) йдуть самі не знають куди...
кіношник Показати IP 7 Лютого 2011 21:29
Пані Ольга! Я відношу вашу заяву щодо серіалів до найдотепнішого жарту року! Особливо з вашими талантами. Від ремонту приміщення розуму не побільшає.
Лучанин Показати IP 8 Лютого 2011 01:49
Серіал під назвою "Рабиня Ізаура - 3". в головних ролях: Пиржко Слава, Куліш Оля, Главацький Миколка. Події відбувються в Будинку для пристарілих, тобто на Волинському телебаченні.
Вадим Показати IP 8 Лютого 2011 11:43
Що ж тут скажеш, друзі, усі люблять "обкакати" свого ближнього, але що зробили Ви??? Не будьте какунами, не треба вОняти. А Волинське - хороше! Багатьом обласним ТРК України є чого і у Волинської повчитися. І взагалі, покажіть хоч одного краяна, який не бачив хоч раз Волинського, то мабуть не таке воно і погане. А постійні дзвінки під час ефірів прямих, вам - безтолковим грубіянним критикантам нічого не говорять?! Люди дивляться, бо на центральних не побачиш того, що робиться у нас. А ще, є багато цікавих передач про простих людей з талантами, прикладу яких треба вчитися. Волинське окультурює, тут немає тупих передач типу "Фабрик", "Домів" тощо. А на ВОДТРК є "Поради для батьків", "Рецепти природи" і багато іншого. ВИСНОВОК: Не кожному дано зрозуміти. А народ не міняється, какунів повно, от тому так і живемо!
Пирожко Показати IP 8 Лютого 2011 18:45
Правду кажеш Вадим
makar Показати IP 9 Лютого 2011 20:07
...дивно...чомусь два моїх коментаря вчорашніх було видалено...чому?
Юрій Ричук до makar Показати IP 10 Лютого 2011 09:32
Дійсно, частина коментарів, (як і інформації) залишених на сайті між в6ечором вівторка і ранком середи зникла. Новини ми відновили, а коментарів, нажаль, ні. Це пов"язано з трохи авральним "переїздом" на інший сервер. Перепрошую.
Колега Показати IP 10 Лютого 2011 11:48
Цікаво, а людині, яка таке наробила в драмтеатрі соромно за свій вчинок?..
Антисвин Показати IP 10 Лютого 2011 17:28
Гей свиното! Об"єднуйтесь і далі проти ВТ! ВОДТРК це вже проходила. Та свинота що нагадивши у свої тарілі звільнялась, і на інших роботах грузла у скандалах до тих пір, поки зовсім не залишалася за бортом. Вдавившись жовчю,їм залишається обгаджувати й далі. Да. Українці - не євреї. Самі себе з"їмо, як скорпіони. І що то вже за така нація проклята, що щиро порадіти не може за сусіда? А Грицюк проти чого? Мало був на ВТ зі своїм вічним "повірте"... Хай вийме гроші і дасть тим, кому вважає що треба гроші. Чи ще нема виборів? Перед виборами він би сам зразу сказав треба! А оператору в театрі стало зле через струс мозгу. Довготелесики, з вас ніхто не бився мозгами в лід? А правда. У вас їх і нема. Одна жовс у всьому тілі.
SPIKER Показати IP 11 Лютого 2011 00:32
от понаписували грамотії,недофотографи і напівзнімальники про тарілки з драглями...а гляньте правді в очі,оператор проспиться,і залишиться ПРОФЕСІЙНИМ ОПЕРАТОРОМ,а ви,малошановні так і будете зариті тим,ким ви на цей світ появились... а відносно того нюансу-хз???ну з ким не буває...організм такі коники частенько викидає,що ніхто тому непідвладний,задумайтесь,Земля не в формі чемодану,і завжди наступить ЗАВТРА,і хто зна,який прикол викине ваш організм з вами... але незважаючи на відро негативу,яке тут вилилось,всім бажаю здоровя,як найголовнішого,і просто запасімось терпінням,час усе розставить по містях...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus