USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинській обласній філармонії - 70

25 Квітня 2010 17:03
В урочистостях заходах з нагоди 70-річчя Волинської обласної філармонії взяв участь Міністр культури і туризму України Михайло Кулиняк.

Учора в обласному академічному музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка відбулись урочисті заходи та святковий концерт із нагоди 70-річчя Волинської обласної філармонії.
Традиційно професійні митці Волині звітували перед глядачами своїми мистецькими здобутками. Серед учасників концерту були як "ветерани" волинської сцени - Волинський державний академічний народний хор та камерний оркестр "Кантабіле" - так і нові, але не менш талановиті виконавці.
Працівників закладу з ювілеєм привітали Міністр культури і туризму України Михайло Кулиняк та голова облдержадміністрації Борис Клімчук.
За багаторічну творчу працю, вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію української культури і мистецтва та з нагоди 70-річчя Волинської обласної філармонії митці отримали почесні грамоти та подяки, повідомили у прес-службі облдержадміністрації
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus