USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

«Вишиті обереги» об’єднають лучан

30 Квітня 2015 12:33
У неділю, 10 травня, у Луцьку відбудеться VІ всеукраїнський фестиваль вишитих рушників «Вишиті обереги єднання».

Цього дня на Театральному майдані відбудуться конкурси дитячих малюнків, віршованих творів, присвячених матерям, благодійний аукціон-продаж вишитих рушників, а також проводитимуться майстер-класи з вишивання рушників знаними майстринями вишивки з Волині та зі всієї України, - повідомляють організатори.

Офіційне привітання учасників фестивалю від релігійних конфесій, обласної і міської влад, громадських організацій, відомих осіб та запрошених гостей заплановане на 15:00.

О 15.30 на Театральному майдані усі охочі зможуть взяти участь в акції і спільно створити вишитий рушник єднання, виклавши слово «МИР».

Будь-хто з жителів та гостей Луцька зможуть прийти у цей день на Театральний майдан з власними рушниками (маминими, бабусиними) і стати учасником фестивалю та долучитися до створення спільного вишитого рушника єднання «Вишиті обереги єднання».

«Об’єднаймося разом на цьому незабутньому святі для примноження давніх традицій вишитого рушника українського народу, що стане шаною пам’яті кожної людини про свою матір і об’єднання усіх жителів Луцька, волинського краю та всієї України», - запрошують організатори заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus