USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Які фільми покажуть на «Бандерштаті» цьогоріч

25 Липня 2015 17:52
Якісні, патріотичні та повчальні фільми обіцяють показати на цьогорічному «Бандерштаті», – інформують організатори.

Вони склали програму, відтак кожен гість зможе вибрати собі те, що до душі.

Розпочне кіноперегляд Енвер Бекіров, який представить фільм Ахтема Сейтаблаєва «Хайтарма» – першу художню картину про депортацію кримських татар.

Далі Богдан Бальбуза розповість про фільм «Становлення нації». Він про те, якою була роль Національного Альянсу у часи від Революції до Революції (2004-2014 років).

Костянтин Коновалов представить свій фільм «Експедиція» – про подорожі Тараса Шевченка, а також фільми Тараса Ткаченка «Кобзар», присвячений творчості Шевченка, «Степан Бандера: Ціна свободи» – документальний фільм про життя видатної української постаті на основі спогадів, фото- і кіноматеріалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЕКСКУРСІЯ ЛОКАЦІЯМИ ФЕСТИВАЛЮ «БАНДЕРШТАТ»

Уже другої ночі з 1 на 2 серпня глядачів захоплюватиме сюжет стрічки «Добровольці Божої чоти», яку представлятимуть Леонід Кантер та Іван Ясній. Фільм демонструє воєнні будні та героїзм добровольців – «кіборгів», які захищали донецький аеропорт.

Зі слів самих організаторів, великою подією буде показ фільму «Холодний Яр. Воля України або смерть!», який представлять Олександр Ратушняк та Юрій Митрофаненко. Режисер фільму - Галина Химич. Він є документальним фільмом про визвольну боротьбу українських повстанців проти російських окупантів 1918-22 років. Знятий за мотивами роману очевидця подій Юрія Горліс-Горського.

Також цього літа глядачів відвідає «Molodiya Festival»! На фестивалі представлять ролики молодих українських режисерів на різну соціальну проблематику.

І на завершення Юлія Гонтарук - режисер, «мама» об'єднання «Вавилон'13», запропонує нам трішки короткометражного документального кіно.

Звісно, у програмі можливі певні зміни. Також організатори нагадують, що протягом «Бандер Night Cinema» відбуватимуться розіграші цікавих призів, а тому закликають скористатися нагодою та не упустити свого шансу отримати подарунок!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
cinema Показати IP 26 Липня 2015 09:36
А що - фільм про Гузя ще не зняли?:)
гусь Показати IP 26 Липня 2015 14:15
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus