USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Закінчилася реєстрація учасників ЗНО. В Криму тестів не буде

18 Квітня 2014 13:00
Реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2014 року завершилася. Волинян для проходження ЗНО зареєструвалося 7266 осіб.
Зауважимо, в Криму тестування не відбудеться.

Так, на території АРК пункти тестування не працюватимуть, відповідно зовнішнє незалежне оцінювання проведено не буде, - інформують в українському центрі оцінювання якості освіти.
«Всі, хто бажає здавати ЗНО, повинен перереєструватися, зайшовши на свої інформаційні сторінки та виконавши інструкцію, що там розміщена», - йдеться у повідомленні.

Всю необхідну інформацію щодо ЗНО 2014 можна отримати:
· Сайт Українського центру оцінювання якості освіти – www testportal. gov.ua
· Сайт Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти www.lvtest.org.ua.
Телефон гарячої лінії ЛРЦОЯО (032)2422660

Згідно з результатами реєстрації в Україні зареєстрували більше 297 тисяч осіб, з них 33657 осіб у Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти:
7266 осіб - у Волинській області;
17430 осіб – у Львівській області;
8961 осіб – у Рівненській області.

Статистичні дані реєстрації в ЛРЦОЯО:
· 22 % - випускники попередніх років;
· 65,3 % учасників зареєструвались на 4 предмети тестування, 28,9 % на 3 предмети, 4,8, % на 2 предмети, 1% на 1 предмет;
· 52% - жителі міст;
· є особи, які обрали тестування російською та польською мовами (65 і 9 осіб відповідно);
· 9919 учасників виявили бажання здавати іноземні мови, що становить 29 % від кількості зареєстрованих і є на 3% більшим за показник 2013 року;
· 1392 пакети документів (на 22 % більше ніж минулого року)розглянула регламентна комісія;
· 1233 особам відмовлено в реєстрації через неналежним чином оформлений пакет реєстраційних документів;
· 37 учасникам будуть створені спеціальні умови, про необхідність яких вони заявили під час реєстрації;
· 17 осіб перереєструвались з АРК для участі в ЗНО у Волинській, Львівській, Рівненській областях.

У травні всі зареєстровані учасники поштою отримають запрошення - перепустку із вказаними адресами пунктів тестування на кожен обраний предмет.
На своїй інформаційній сторінці в Інтернеті (вхід за номером Сертифіката та пін-кодом, що на ньому) можна буде роздрукувати запрошення-перепустку самостійно.

Звертаємо увагу на те, що особи, які вчасно зареєструвались і хочуть у 2014 році вступати до вищих навчальних закладів України, повинні отримати Сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання (з №, пін-кодом і фотографією).

Усі Сертифікати надіслані рекомендованим поштовим відправленням, яке повинно бути вручене особисто адресату. Рекомендоване відправлення зберігається на поштовому відділенні протягом місяця і у разі не отримання адресатом повертається відправникові.

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти (ЛРЦОЯО) наголошує: особи, які не отримали Сертифікат ЗНО-2014, повинні звернутись до ЛРЦОЯО.
Інформація щодо повернених у ЛРЦОЯО Сертифікатів розміщена на сайті www.lvtest.org.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus