USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Живе у народі Шевченкове слово». Конкурс у Луцьку

7 Березня 2014 12:03
Перші березневі дні на нашій землі пов’язані з іменем Тараса Григоровича Шевченка. Вчора, 6 березня, у центральній бібліотеці для дорослих Луцької міської централізованої бібліотечної системи відбувся конкурс юних читців «Живе у народі Шевченкове слово» присвячений 200-ій річниці від дня народження поета.

У конкурсі приймали участь 21 учасник у двох категоріях: 5-7 та 8-9 класи, - повідомили організатори.


Оцінювали конкурсантів: голова журі Клавдія Данилівна Корецька – член Національної спілки письменників України, члени журі: Інна Анатоліївна Юрист – заступник директора І ступеня ЗОШ №17 та Людмила Євстахіївна Голод – директор КЗ «Луцька міська централізована бібліотечна система». Прозвучали музичні номери у виконанні вихованців школи мистецтв №2 Данилової Надії та Бондарець Соломії.

Переможці конкурсу були нагороджені дипломами та сувенірами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus