USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сільгоспвиробники Волині таки повернуть державі 150 тисяч боргу

18 Вересня 2015 15:19
Сільгоспвиробники Маневицького району повернуть державі 150 тисяч гривень заборгованості, – повідомляє прес-служба прокуратури області.

Так, прокуратура Маневицького району таки домоглася визнання незаконним та скасування рішення Маневицької районної ради про списання 5 сільгоспвиробникам заборгованості перед державним бюджетом.

Як повідомив прокурор району Микола Дарчик, рішенням районної ради від 25 грудня 2014 року цим сільськогосподарським кооперативам дозволено не повертати до бюджету 150 тисяч гривень, виділених державою на реалізацію Комплексної програми розвитку основних галузей агропромислового комплексу на 2011 – 2015 роки.

Згідно з укладеними управлінням агропромислового розвитку Маневицької РДА у квітні 2014 року договорами позики, сільгоспвиробники повинні були повернути ці кошти до 30 листопада минулого року, однак, не повернули. Маневицька ж районна рада своїм рішенням незаконно списала їм заборгованість перед державою.

Постановою Волинського окружного адміністративного суду у задоволені позову прокурора було відмовлено.

Вважаючи таке рішення суду незаконним, прокуратурою Маневиччини було оскаржено його у апеляційному порядку.

Нині, Львівським апеляційним адміністративним судом скаргу прокуратури задоволено, завдяки чому сільгоспвиробникам таки доведеться сплатити до бюджету усі заборговані кошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus