USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Азаров пропонує потрусити еліту

23 Квітня 2010 15:46
Прем'єр Микола Азаров пропонує ввести низку податків для наповнення дохідної частини бюджету.
Відповідні законопроекти були розглянуті на засіданні уряду, передає прес-служба уряду, передає Українська правда.
Так пропонується ввести податок на розкіш, а саме на квартири площею більше 300 кв. м і будинки понад 500 кв. м, збільшити ставки акцизного збору на престижні високовартісні автомобілі (більше 50 тис. євро) та мотоцикли (більше 10 тис. євро).
Також пропонується запровадити оподаткування яхт, літаків, гелікоптерів, збільшити акцизні збори на алкогольну і тютюнову продукцію.
Водночас Азаров спростував звинувачення щодо збільшення податків на телевізійну рекламу, на земельні ділянки. Він запевнив, що підвищення фіскального тиску не буде.
Прем'єр зазначив, що переглядаються ставки оподаткування за користування радіочастотами.
Уряд також передбачає впровадити податкові норми, які дадуть змогу запобігти втратам бюджету: комплексний контроль за повнотою відображення податкових зобов'язань, посилення контролю за сумнівними операціями суб'єктів господарювання, вдосконалення оподаткування банківських установ. Передбачено також норми, які попереджають корупцію у сфері адміністрування ПДВ.
Як відомо, авто Porsche Cayenne, улюблене багатьма українськими політиками та б бізнесменами, коштує від 92 тисяч євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
маруся Показати IP 25 Квітня 2010 21:56
підкажіть,мій дід поклав на книги в різних банках свої кровні гроші. боїться, що в одному банку ці гроші можуть пропасти. так що, його теж "труситимуть"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus